Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Γιατί δεν τους έκαναν ερευνά και στην πρωκτοτρυπίδα ; Eκει είναι τα …μυστικά τους.



Από εξονυχιστικούς ελέγχους πέρασε τόσο ο Νίκος Βούτσης όσο ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής Κώστας Αθανασίου και ο Διπλωματικός Σύμβουλο της Βουλής Σπύρος Θεοχαρόπουλος, ώστε να μπορέσουν να επισκεφθούν τους Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης. Οι Τούρκοι υποχρέωσαν τον πρόεδρο της Βουλής και την συνοδεία του να βγάλουν τα παπούτσια τους και την ζώνη τους. Προχώρησαν επίσης σε σωματικό έλεγχο και αυστηρό έλεγχο ταυτοτήτων....
Ειδικό μηχάνημα «διάβασε» και την κόρη του ματιού του,
ώστε να μπορεί να ανοίγει τις πόρτες μέχρι να φτάσει στους Έλληνες στρατιωτικούς.

Νωρίτερα τα τουρκικά ΜΜΕ μετέδιδαν το παρασκήνιο της συνάντησης του Προέδρου της Βουλής με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς . Όπως αναφέρουν είχε διάρκεια μία ώρα.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια σε ακτίνα 4 χιλιομέτρων από τις φυλακές, με την αστυνομία να έχει απαγορεύσει οποιαδήποτε πρόσβαση σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ.

Παράλληλα, αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Βουλής έφτασε στις φυλακές της Αδριανούπολης, μέσω επαρχιακού δρόμου και όχι ακολουθώντας την καθιερωμένη διαδρομή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου 2018, μετά τη σύλληψή τους στις Καστανιές Έβρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...