Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Τρώγοντας την Παλαιστίνη ήρθε η όρεξη.

Ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου αναφέρει τρεις φορές πως το Ισραήλ θα χτίσει τον 3ο Ναό του Σολωμόντα.

Τώρα το τελικό κομμάτι του πάζλ πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή πριν ο άνθρωπος της αμαρτίας έρθει στη σκηνή και τελικά εκπληρώσει την προφητεία.
Ο Βασιλιάς Σολομώντας έκτισε στην Ιερουσαλήμ τον πρώτο Ναό.
Οι αρχαίοι Βαβυλώνιοι-επί Ναβουχοδονόσορα- τον κατέστρεψαν και τον ξανακτίσαμε.
Ο Βασιλιάς της Περσίας Κύρος κατέστρεψε τον 2ο Ναό το 70 μ.Χ., αλλά σήμερα το Όρος του Ναού είναι στα χέρια μας και ο Ναός θα ξαναχτιστεί.

Η ομιλία έγινε στο επίσημο άνοιγμα της Αμερικάνικης Πρεσβείας στα Ιεροσόλυμα στις 14 Μα’ί’ου 2018 και αφού καλωσορίζει τον Τζο Κούσνερ και την Ιβάνκα Τραμπ στο βίντεο εμφανίζονται τα συλλεκτικά νομίσματα που κυκλοφορούν στο Ισραήλ με τον Βασιλιά Κύρο της Περσίας και τον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ, αλλά και το συλλεκτικό νόμισμα που επίσης κυκλοφορεί στο Ισραήλ με την απεικόνιση του 3ου ναού του Σολωμόντα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΩΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΠΑΡΙΑ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΣΠΑΣΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΛΜΟΥΔΙΑ .....
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ !! ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΙΚΩΝΙΚΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΜΕ ΣΑΝΟ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...