Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Nτουμανιστάν.



Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, το μεσημέρι του Σαββάτου, στη Ν. Χαλκηδόνα Αττικής, εντοπίστηκε  43χρονος Ιταλός να μεταφέρει με Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, 20 δέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 16.059 γραμμαρίων, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό κενό χώρο των πίσω τροχών και των πλαϊνών προφυλακτήρων του οχήματος. Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 43χρονος Ιταλός και δύο 42χρονοι Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και ένταξης σε εγκληματική συμμορία και παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι ο 43χρονος άντρας αποτελούσε ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής συμμορίας και εισήγαγε την ποσότητα κοκαΐνης, την οποία θα παρέδιδε στους δύο συλληφθέντες Έλληνες – μέλη της συμμορίας, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση της στην ελληνική επικράτεια και ειδικά σε προορισμούς όπου την καλοκαιρινή περίοδο υπάρχει μεγάλη ζήτηση, όπως σε νησιά, σε κλαμπ στην παραλιακή, αντίστοιχα στην Χαλκιδική κλπ.
Επίσης, στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.620 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους ενώ επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πάνω από 16 εκατ. τσιγάρα και 15 τόνοι καπνού σε παράνομο εργοστάσιο στα Μεσόγεια


Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε φάμπρικα με λαθραία: 15 εκατ. τσιγάρα, 15 τόνοι καπνού και 18 συλλήψεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...