Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ρε βλαμένε Κούλη νομίζεις ότι θα σου παραδώσουν την εξουσία αμαχητί ;





Θα χυθεί πολύ αίμα από τους παραστρατιωτικούς του ΣΥΡΙΖΑ.  Θυμήσου το. 200.000 στρατό έχει.
Δείτε στο βίντεο (22’.35’’)
 Οι κουκουλοφόροι συσπειρώνονται και ετοιμάζουν μπαράζ επιθέσεων.
Ρεπορτάζ του σταθμού STAR έρχεται να γιγαντώσει τις ανησυχίες των πολιτών για την «πέμπτη φάλαγγα», που όχι μόνο ενδυναμώνεται στην Ελλάδα, αλλά της παρέχεται στήριξη από το εξωτερικό.
Κράνη, στειλιάρια, σφυριά συνθέτουν το οπλοστάσιό τους, αλλά πλέον ο οπλισμός ενδεχόμενα έχει ανέβει επίπεδο. Τα Εξάρχεια βρίθουν απειλητικών συνθημάτων με τα καλάσνικοφ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στους τοίχους, ίσως και στα φορτηγά που ξεφορτώνουν όπλα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φορτηγά με ξένες πινακίδες ξεφόρτωσαν οπλισμό, σε διάφορα σημεία, μέσα στα Εξάρχεια.
Στο ρεπορτάζ του Star, θα δείτε τον αρχηγό του Ρουβίκωνα στην υποδοχή Κουφοντίνα να υποδεικνύει μάλιστα, σε αυστηρό ύφος, στους δημοσιογράφους, τι να κάνουν.





Για τα μωρά κατα τον Τόσκα του Ρουβικώνα τόσο καιρό, δεν υπάρχει καμία ταυτοποίηση.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΜΠΑΜΠΗ ΤΕΝΕ. ΕΓΩ ΑΛΛΑΖΩ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τό εβραιοειδές μέ τά ποδοσφαιρικά του , καί εκτός θέματος ???

Ανώνυμος είπε...

"Ρεπορτάζ του σταθμού STAR" το οποίο όπως και όλα τα υπόλοιπα τσοντοκάναλα της διαπλοκής με τα τηλέφωνα απάτης μαζί και την κρατικοδίαιτη ΕΡΤ που τζάμπα την πληρώνουμε έχουμε πάψει εδώ και πέντε χρόνια να τα παρακολουθούμε ως παντελώς αναξιόπιστα που είναι στην «ενημέρωση» τους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΕΙ Η ΟΧΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ . ΜΗΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ...;;;;; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΘΕΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ . Ο ΛΑΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΟΚΕΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ 13 ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .

Ανώνυμος είπε...

το 200.000 απο που προκυπτει?
εκτιμησεις πατριωτων τους βγαζουν πολυ περισσοτερους
η χρυσαυγη μιλει για συνολικα αναρχοκομουνιστικο στρατο που θα παρει οπλα και θα συμετεχει στις σφαγες ελληνικων αστικων προβατων μαζι με κνιτες ανταρσιες μλκκε εξαρχεια 500.000 συν αλλους τοσους λαθρο κυριως ισλαμιστες και τουρκαλμπαν
αρα συνολικα περιπου ενα εκατομμυρια εχθροι του ελληνισμου ειναι πανετοιμοι...
απο την αλλη το πολυ 100.000 χρυσαυγιτες μαζι με αλλυς ελληνες μαχιμους πατριωτες που θα πανε μαζι τους εχουμε μονο....
ετοιμαστειτε για ολα!

Ixnos είπε...

Η χρυσή αυγή μπορεί να λέει ότι μαλακίες θέλει. Μιλάμε για τους ακρως προσκείμενους στον Συριζα, και όχι συνολικά τους ανθέλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Κνίτες,Συριζαίοι,Πασόκοι,καί ολο τό αριστερό συνονθύλευμα μαζί μέ τούς λάθρο πού αριθμούν αυτή τή στιγμή στήν ελλάδα περί τά 8.000.000 ναί καλά διαβάσατε , υπό την καθοδήγηση τής mossad καί τής CIA , όταν δοθεί τό σύνθημα θά επιτεθούν στόν ελληνικό πατριωτικό λαό . Τό τί οπλισμός εχει κουβαληθεί απ εξω γιαυτούς δέν περιγράφεται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...