Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Κοτζιάς: Χέστηκα εάν με μήνυσαν .



....Αφού έχω ασυλία.
Μήνυση για “Εσχάτη Προδοσία” κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σερρών, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μακεδονικών Συλλόγων (ΠΟΠΣΜ) Γιώργος Τάτσιος, λόγω της συμφωνίας που φαίνεται να έχει “κλειδώσει” για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι έχει διαπράξει ηθικά και εθνικά το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, δημιουργώντας προηγούμενο με την παραδοχή ύπαρξης «Μακεδόνων» πλην ημών των Ελλήνων, το οποίο ήδη επικαλούνται οι γείτονες για να στηρίξουν τον περιγέλαστο «μακεδονισμό» τους.
Δυστυχώς με τους χειρισμούς του ο Κοτζιάς εξυπηρέτησε τα συμφέροντα της ακροδεξιάς των Σκοπίων που επιθυμεί διακαώς την εγκαθίδρυση δήθεν «Μακεδονικού» έθνους και κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τα «ιμπεριαλιστικά» σχέδια του ΝΑΤΟ (για ένταξη των Σκοπίων) για τα οποία η κυβέρνηση ήταν αντίθετη προεκλογικά και ιδεολογικά.
Προσκομίσαμε ΟΛΑ τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα παραπάνω στην Δικαιοσύνη και αναμένουμε να μας προστατεύσει (έστω και την τελευταία στιγμή) από την ολοκλήρωση της εθνικής μειοδοσίας”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...