Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Μεγάλος απών ο αντιπρόεδρος Μπουμπούκος από το μνημόσυνο.



Ολη η οικογένεια Μητσοτάκη έδωσε το «παρών» ενώ παρέστησαν πολλά πολιτικά πρόσωπα στο ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Χανιά.
Ένας χρόνος κιόλας συμπληρώθηκε από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 29 Μαΐου του 2017 σε ηλικία 99 ετών.
Σήμερα, όλη η οικογένεια, τα παιδιά και τα εγγόνια του, καθώς και πολλοί βουλευτές και σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου για το ετήσιο μνημόσυνο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους Κωνσταντίνο, Σοφία και Δάφνη, η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο, η Αλεξία και ο Κώστας Μπακογιάννης, η Κατερίνα Μητσοτάκη με τα παιδιά της και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη με τον γιο της. πολλοί βουλευτές της ΝΔ όπως ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Νίκος Δένδιας, ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης. Επίσης παραβρέθηκε και ο ακαδημαϊκός και καθηγητής στο Πολυτεχενείο Κρήτης Κώστας Συνολάκης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ . ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΙΛ ΜΑΖΙ ..

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί άραγε πιστεύουν ότι στήν Ελλάδα τής ονομαζώμενης μεταπολίτευσης λειτούργησαν καί λειτουργούν πολιτικά κόμματα;; Μόνο οί ιδιοκτητες αυτών τών κομμάτων καί οί αφελείς βολεψόβιοι παρτάκιδες. Οί λόρδοι τού Λονδίνου τό 1973 πού σχεδίασαν τήν λεγόμενη μεταπολίτευση πάντως προέβλεψαν τή λειτουργεία ενός κόμματος πού θά έχει λίγφα ονόματα διαφορετικά γιά φαίνεται πολλά κόμματα...
Τό ΚΚΕ απαιτήθηκε απ αυτούς νά νομιμοποιηθεί γιατί θά έπαιζε τό ρόλο του στό παιχνίδι πού στήθηκε όπως καί έγινε. Η Ελλάδα θά οδηγείτο όπως καί οδηγήθηκε στά μνημόνια άρα στόν αφανισμό της μέ τή λειτουργεία αυτών τών μορφωμάτων πού ονόμασαν πολιτικά κόμματα καί επανδρώθηκαν από πεινάλες εξουσίας - τρωκτικά πού Γεννιτσαροποιήθηκαν καί βγάζουν τή δουλιά τών Καμπαλιστών.
Τί δέν καταλαβαίνεις δίποδο σανοαναθρεμένο καταναλοτικό όν Ζόμπι Γκόιμ ...;;;;;;;;;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...