Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Θα γίνει και πάλι της ανωμαλίας! Έρχεται το νέο Gay Pride στην Αθήνα!




Με τον αέρα των κυβερνητικών ανοσιουργημάτων και των ανήθικων και ανώμαλων νόμων ετοιμάζονται οι ομοφυλόφιλοι και φέτος να…παρελάσουν υπερήφανα στους δρόμους της Αθήνας!
Φέτος το κεντρικό θέμα του Athens Pride 2018 που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου στην Πλατεία Συντάγματος είναι η θηλυκητότητα. Προφανώς η επίκτητη όχι η φυσική!!!
Από εκεί προκύπτει και το σύνθημα «Παρούσα».
Η καμπάνια η οποία στηρίζεται για ακόμη μια φορά από «θεσμικούς φορείς» και πληθώρα ξένων πρεσβειών παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου στη γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα.
Η γνωστή ανωμαλιάρα περιφερειάρχης  Δούρου από την πλευρά της τόνισε: «Το Pride έχει γίνει θεσμός. Θέλω να αναφερθώ στην εφετινή επιλογή τού κεντρικού θέματος. Η επιλογή γίνεται κάθε χρόνο από αυτούς που θωρακίζουν τον θεσμό, ώστε να έχει παρόν και μέλλον. Είναι κρίσιμης σημασίας, αναδεικνύει πτυχές και υπογραμμίζει κάποιες άλλες. Φέτος, μιλάμε για τη θηλυκότητα με έναν έξοχο τρόπο. Δεν είναι προνόμιο ενός φύλου όπως καταγράφεται στη ληξιαρχική πράξη γεννήσεως, δεν είναι καν προνόμιο στις περισσότερες χώρες. Γι’ αυτό φέτος βροντοφωνάζουμε όλοι μαζί «Παρούσα» και η Περιφέρεια Αττικής είναι από καιρό παρούσα».
Το Pride διοργανώνεται για 14η διαδοχική χρονιά στην Αθήνα και είναι η δεύτερη φορά που η παρέλαση θα διεξαχθεί στην Πλατεία Συντάγματος.

 

Το ξύλο θα γίνει καθημερινή ευχαρίστηση για τους πολιτικούς. Θα ακούν βαράτε, και θα τρέχουν. Τα συμβάντα θα πυκνώνουν


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΚΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.,..
ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ .

Ανώνυμος είπε...

θα συμμετεσει και ο γνωστος ξυλογλυπτης πολιτευτης απο το Ηρακλειο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...