Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

«Κομματικό στέλεχος» 5ης γενιάς θέλει να διώξει την “κομματίλα”



Σε ένα κρεσέντο τρολαρίσματος επιδόθηκε ο γόνος πέμπτης γενιάς στην κρατική μασαμπούκα, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και απερχόμενος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας σε συνέντευξη στον αέρα εφοπλιστικού καναλιού.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, που είναι ανιψιός του  Κούλη  που θέλει να γίνει πρωθυπουργός  και γιος της Ντόρας Μπακογιάννη βουλευτή της ΝΔ, που είναι κόρη του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που ήταν γιος του βουλευτή Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος με τη σειρά του ήταν γιος του ιδρυτή του Κόμματος των ξυπόλητων Κωστή Μητσοτάκη, δήλωσε πως θα φροντίσει να φύγει η κομματίλα από την αυτοδιοίκηση...
Όχι βέβαια μέχρι να γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, διάστημα για το οποίο θα απολαμβάνει τη στήριξη της Νουδούλας του θείου του .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξεχασε ο τρσμεγιστος παρουσιαστης να του κανει μια δυσκολη ερωτηση όπως παλαιοτερα ενας άλλος τρισμέγιστος ρεπόρτερ ειχε ρωτησει τη μαμα του πως η μαμα της εφτιαχνε τα γιουβαρλάκια!!!
παντως καποια στιγμη τον στριμωξε πραγματικα. χοχοχο

Ανώνυμος είπε...

Το αυτονοητο και πασιφανεστατο που γραφεις γιατι δεν μπορει ο γαμημενος για Ελληνας να το αντιληφθει τοσες δεκαδες χρονια; Εδω μιλαμε για 150 χρονια Μητσοτακινου πολιτικου βιου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...