Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Συνεχίζετε η μάχη του σταυρού.


Με τις κατηγορίες της αυθαίρετης κατάληψης δημοσίου κτήματος, περί αυθαιρέτων κατασκευών και της απείθειας θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα συνολικά 36 άτομα που συνελήφθησαν και κρατούνται στην αίθουσα συσκέψεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου επειδή τοποθέτησαν νωρίς σήμερα το πρωί ένα μεγάλο μεταλλικό σταυρό στη βραχώδη ακτή του Απελή της Μυτιλήνης στη θέση του παλιού που κάποιοι είχαν καταστρέψει. Οι 36 (35 Έλληνες και ένας Αλβανός) απολογούνται στη διαδικασία της προανάκρισης γεγονός που σημαίνει ότι θα προσαχθούν στον Εισαγγελέα σήμερα αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί. Συγκεκριμένα, χτες βράδυ η ομάδα προσπάθησε και κατάφερε να τοποθετήσει ένα τεράστιο σταυρό πάνω από 15 μέτρα στη θέση Απελή. Οι παραπάνω συνελήφθησαν αφού τοποθέτησαν το μεγάλο μεταλλικό σταυρό, που ας σημειωθεί ότι κατασκευάσθηκε και μεταφέρθηκε από τη Χίο μαζί με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση με τη χρήση γερανού. 
 Δηλαδή η Αστυνομική διεύθυνση της Λέσβου δεν ανακάλυψε όσους κατέβασαν το Σταυρό γεγονός που συνιστά ποινικό αδίκημα αλλά συνέλαβε 35 Έλληνες που τον τοποθέτησαν ξανά!

Να επισημάνουμε ότι για την τοποθέτηση του Σταυρού έχει υποβληθεί μήνυση γιατί ενοχλούσε λέει τους λάθρο!

Το θέμα είχε προκαλέσει  ακόμα και την παρέμβαση του Ιταλού Ματέο Σαλβίνι ο οποίος κατήγγειλε μια ΜΚΟ, ότι κατεδάφισε το σταυρό στη ακτή του Απελή, επειδή ενοχλούσε τους μετανάστες. Κάλεσε δε τους κατοίκους της περιοχής να τον ξαναστήσουν!

Παρέμβαση στο όλο θέμα έκανε και η Ένωση Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) η οποία ανακοίνωσε πως αποφάσισε να προχωρήσει στη χρηματοδότηση της ανέγερσης ενός μνημείου για τον πρόσφατα εκλιπόντα αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος Κυριάκο Παπαδόπουλο.
Ταυτόχρονα όμως και να χρηματοδοτήσει την ανέγερση ενός Σταυρού αφού όπως είχε τονίσει στη σχετική ανακοίνωση, «η διαχείριση ευαίσθητων ζητημάτων σαν αυτό να μην αφήνονται αποκλειστικά στα άκρα και τις περιθωριακές φωνές ένθεν και ένθεν».
Άλλοι πάλι έκαναν λόγο, για την κατεδάφιση του Σταυρού στα πλαίσια της οργανωμένης δράσης ισλαμιστών που βρίσκονται στο νησί!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ
ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ
ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ . ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΘΟΛΟΥΡΟΠΑΝΟΥΚΛΑΙΟΙ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΑΙΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΙΟΙ , ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΟ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...