Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Μόνο ο....Σκανδαλάκης του έμεινε πιστός;




Χαμός στο ΑΡΤ όταν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ έκανε μια ακόμη αναφορά στον Βελόπουλο και τις δηλώσεις του ότι «ο Καρατζαφέρης είναι τελειωμένος». ( Βελόπουλε αυτός όμως ο "τελειωμένος" όμως προσπάθησε να σας ξεπλύνει, άλλα ...τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. Μόνο για ...ροζ τηλεφωνεία, και παρεάκια με τοκογλύφους και νονούς είσαι. Η αχαριστία είναι κακό πράγμα. ) .  

Έτσι ο Γιώργος Καρατζαφέρης πάτησε το κουμπί και έπαιξε και νέα βίντεο από το αρχείο του ΑΡΤ με τον Κυριάκο Βελόπουλο όταν μέσα από το ΑΡΤ εκθείαζε τότε τον θεό - αρχηγό του ΛΑΟΣ.

Δείτε το "ενδιαφέρον" βίντεο μετά το 28ο λεπτό.

Πάντως τα δημοσιεύματα που  σπρώχνουν τον κυριολεκτικά αλητάμπουρα της πολιτικής Βελόπουλο ως ρυθμιστικό παράγοντα, και μάλιστα πως ασχολήθηκε και ο Αμερικάνος πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ  μαζί του αφού αφήνουν να εννοηθεί πως  αυτόν εννοούσε όταν έλεγε για την προσπάθεια της Ρωσίας να παρέμβει στις επικείμενες εκλογές της Ελλάδας, φέρνουν ...μόνο γέλια, αφού μυρίζουν από μακρυά δάχτυλο του Τσίπρα για ροκάνισμα του χαζοχαρούμενου Κούλη.

Γράφουν μάλιστα ότι το θέμα είναι με ποιον τρόπο η Ρωσία θα επέμβει στις εκλογές της Ελλάδας, χωρίς να μπορεί να έχει υπό τον έλεγχο της ένα Κόμμα εξουσίας, που μπορεί να έρθει πρώτο κόμμα και να κυβερνήσει, όπως π χ το κόμμα του Ούγγρου Πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν, που τον κατηγορούν για φιλορωσική στάση! Τα βέλη του Τζέφρι Πάιατ μάλλον στοχεύουν το Κόμμα ?  του Κυριάκου Βελόπουλου ‘Ελληνική Λύση που μάλλον θα πιάσει τον στόχο του 3% και θα εισέλθει στην Βουλή!

Σε παλαιότερο δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Stern, αναφέρεται σε έναν ακόμα μεγάλο φίλο της Ρωσίας στην Ελλάδα, «στον Κυριάκο Βελόπουλο, γεννημένο στη Γερμανία, υπερσυντηρητικό, βαθιά θρησκευόμενο, δημοσιογράφο, χαρισματικό ρήτορα που ακόμα και τα παιδιά τον γνωρίζουν στην Ελλάδα. Το όνομα του νέου ρωσόφιλου κόμματος είναι ‘Ελληνική Λύση’. Εντοπίζει όμως τη λύση πολύ λιγότερο στους πρόποδες της Ακρόπολης, όπως υπονοεί το όνομα του κόμματος, και πολύ περισσότερο στη μακρινή Μόσχα. Διότι η ‘υποταγή της Ελλάδας στη Δύση΄ και στα κέντρα εξουσίας στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και την Ουάσινγκτον είναι η ΄ρίζα του κακού’ σύμφωνα με τον Βελόπουλο».




8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν δεν υπαρχει πτωμα, τα σκουληκια τρωνε το ενα το αλλο.

Ανώνυμος είπε...

θελει και το ζωηρον κορασιον 7.000 ευρω το μηνα...για το μικρο Σπυρο!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΜΠΑΚΟ ΜΠΑΜΠΑΚΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΖΕΣΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΓΕΡΟ
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΖΩΗΡΟΝ ΤΕΚΝΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΨΩΦΟΓΕΡΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΣΠΑΓΓΟΡΑΜΕΝΕ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟ ΑΘΕΟ ΤΟΜΑΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Εμένα αυτό που με προκαλεί εντύπωση είναι η ελεύθερη πρόσβαση των πολιτευτών που προέρχονται από το ΛΑΟΣ όπως του Καρατζαφέρη και Βελόπουλου στα κανάλια με δικές τους εκπομπές σε αντίθεση με την Χ.Α που δεν της επιτρέπεται.
Να σημειώσω ότι ο Καρατζαφέρης διαθέτει δικό του τηλεοπτικό δίαυλο ενώ για τον Βελόπουλο στην περιοχή που μένω έτυχε να τον δω σε εκπομπές του μέχρι σε τρία κανάλια ταυτόχρονα.

Δείτε γιατί δεν βλέπετε και την Χρυσή Αυγή στα κανάλια με δικές της εκπομπές

https://www.youtube.com/watch?v=cq4a_pVRa3M


Αν είσαι πολιτικός του συστήματος έχεις το ελεύθερο να εξαπατάς τους αφελείς βάζοντας «τηλεπαιχνίδια» με τηλέφωνα απάτης στο κανάλι σου και πουλώντας προϊόντα αμφίβολης αποτελεσματικότητας στους αφελείς.

Οι παπατζίδες με τηλεπαιχνίδια απάτη μέσα στα σπίτια μας

https://www.youtube.com/watch?v=8cafm1Ktvmk

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!!
ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕ ΑΜΑΣΗΤΑ(ΒΙΝΤΕΟ)Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ"ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ"ΤΟΥ ΓΙΑ 1'ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ"ΦΤΥΣΙΜΟ"ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΧΗ!
Αλλοιμονο σε αυτουs που δεν τον ξερουν.Ο φιλοs το πρωι γινεται εχθροs το απογευμα και ο κολλητοs που πινει ενα ποτο το βραδυ μετατρεπεται στον πιο φανατικο του αντιπαλο μολιs ξημερωσει.Για καποιον που γνωριζει χρονια τιs πρακτικεs του,ολα πλεον δικαολογουνται.Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε το παρατσουκλι που εχει το προνομιο να τον ακολουθει ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!
edolio5.blogspot.com/2019/01/blog-post_1.html

ΣΥΡΙΖΑ-ILLUMINATI-ΛΑ.Ο.Σ,ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ
grothia.gr/enimerosi/masonia-apokrifismos/3562/syriza-illuminati-laos-mia-sxesi-agapis/

κουιζ:Ο ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ-ερωτυλοs με εξωγαμο
β)ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ-ειχε γκομενα και την αρραβωνιαστικια του γιου του!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ . ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ....

Ανώνυμος είπε...

Λ.Α.Ο.Σ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ , ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

πω πω πω , οχετος εδώ μεσα!!!! χαχαχαχαχα
και οι δυο προσφερουν τελειωτες ωρες γελιου .
τους ευχαριστω πολύ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...