Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Η Μαλακισμένη των My Market πλασάρει νέα μαθηματικά.






Της τα έμαθε ο Τσίπρας . Μηδέν επί 300% ίσον 300..

Με επιθέσεις σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ απειλεί ο Ρουβίκωνας, μετά την απίστευτη επιστολή που έστειλε στέλεχος της εταιρείας στους εργαζόμενους, η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις. 

Ο Ρουβίκωνας, που το Σάββατο πανηγύριζε για τις διαδοχικές επιθέσεις σε πρεσβείες, εταιρείες και πολυκαταστήματα, επειδή έχει ενισχυθεί, έφτασε στο σημείο να προαναγγέλλει τα «χτυπήματά» του...
Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα έκανε ανάρτηση στο Facebook σε ύφος που μιμείται εκείνο της επιστολής προς τους εργαζομένους και μάλιστα απειλεί με δράσεις και χαστούκια! Επιπλέον, απειλεί ότι θα στοχοποιηθεί προσωπικά και το άτομο που έστειλε την επιστολή. 
Με ανακοίνωση, τα My Market επισημαίνουν ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, που δεν συνάδει με τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας. 
Το ΠΑΜΕ αντέδρασε με ανακοίνωσή του, κάνοντας λόγο για «άθλιο κείμενο» που προκαλεί αγανάκτηση.

«To άθλιο κείμενο που αφορά τους συναδέλφους των My Market και είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, προκαλεί δικαίως την αγανάκτηση και την οργή συνολικά των εργαζομένων που γνωρίζουν καλά στο πετσί τους, τι σημαίνει κακοπληρωμένη εργασία, απαράδεκτες εργασιακές συνθήκες, εντατικοποίηση» σημειώνει μεταξύ άλλων.

Το ΠΑΜΕ τονίζει επίσης πως «η συγκεκριμένη Διευθύντρια που δίνει αυτές τις «φιλεργατικές» συμβουλές ψήφισε στο σωματείο-μηχανισμό των super market πριν 2 χρόνια, για το οποίο υπήρχαν εκατοντάδες καταγγελίες εργαζομένων για διευθυντικές πιέσεις και απειλές για κυρώσεις ώστε να συμμετάσχουν στις «εκλογές» του. Αντίστοιχα η υπεύθυνη της συγκεκριμένης Διεύθυνσης πανελλαδικά εμφανίζεται να ψηφίζει στο επιχειρησιακό σωματείο της επιχείρησης». 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανε ενα απλο image search στο ονομα της διευθυντου και διαβασε τους τιτλους των θεματων τα οποια αναφερονται σε αυτην. Το εκανα εχθες και καταλαβα αρκετα διχως να μπω να διαβασω.
Τελος παντων, καλοκαιρακι ερχεται και επειδη τους εχω βαρεθει ολους προσπαθω να μη πολυσκοτιζομαι με τα πεπραγμενα τους, απασχολω τις σκεψεις μου με δημιουργικοτητα.
Φτιαχνω ενα σκαφακι 2,42 μετρα (απο 2,23 μετρα που ειναι το αρχικο σχεδιο) το οποιο δεν θελει ουτε λεμβολογηση ουτε τα κερατα τους. Ειναι παρα πολυ απλο στην κατασκευη του, για κουτους τελειως.
Ειχα βρει στο ιντερνετ τα σχεδια αρκετα χρονια πριν και το πηρα αποφαση να το φτιαξω για να μη δηλητηριαζω τη σκεψη μου με ολα αυτα τα μουνια που εναλλασονται στην εξουσια.
Το κοστος του με ολα τα υλικα τις δικες μου μετατροπες στο μηκος και στην καρινα και τα αξεσουαρ δεν ξεπερνα τα 200 ευρω, φτιαχνεται και με 170 ευρω χωρις τα προσθετα αξεσουαρ. Φτιαχνεται με δυο φυλλα κοντρα πλακε θαλασσης 6,5 χιλιοστα παχος (διασταση καθε φυλλου) 2.5 x 1.25 μετρα. Εχει δυο ποιοτητες κοντρα πλακε. Το Κινεζικο που κοστιζει 22 ευρω και το Ρωσσικο 38 ευρω. Πηρα δυο φυλλα Κινεζικο το εχω μονταρει ηδη και τον αλλο μηνα θα το περασω πολυεστερα και βαψιμο.
Αυτο εφτιαξα. Τα σχεδια ειναι απο ενα Φιλανδο Hannu's Boatyard Free Boat Plans
http://hvartial.kapsi.fi/dinghy1/simboii.htm
https://www.youtube.com/watch?v=nnmQ3MdXrec

Ανώνυμος είπε...

είναι τα καινούργιας παραγωγης φρουτα σπουδαγμένα στην ευρωπη καιτο οχαιο σιτυ οι γνωστοι γιάπηδες .γυρισαν από τις σπουδες τους και με την αξια τους φυσικα διοριστηκαν σε διευθυντικες θεσεις.
γιομα;τα τα κομματα από δαυτους

Ανώνυμος είπε...

Απολύθηκε η μανταμίτσα.....

Αγγελική

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...