Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Συνεχίζονται οι αφίξεις.


Φορτηγό πλοίο που είχε αναχωρήσει από το Τσανάκαλε της Τουρκίας με 193 λαθρομετανάστες, προσάραξε τα ξημερώματα έξω από τον λιμενοβραχίονα της Τζιας.
Οι λαθρομετανάστες μπόρεσαν και αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του νησιού και είναι όλοι καλά στην υγεία τους ενώ φιλοξενούνται προσωρινά σε παλιό ξενοδοχείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σκάφος κατευθυνόταν προς την Ιταλία, αλλά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στη θαλάσσια περιοχή αναγκάστηκε να προσαράξει στο νησί.
Μεταξύ των περιλαμβάνονται λίγα παιδιά και δύο γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης, ενώ τα περισσότερα άτομα είναι νεαρής ηλικίας.
Πηγές από το λιμενικό σώμα, αναφέρουν ότι μεταξύ των λαθρομεταναστών οι τρεις είναι οι διακινητές.
Κλιμάκιο του λιμενικού σώματος, αποτελούμενο από 10 άτομα, αναμένεται να μεταβεί σήμερα με ελικόπτερο στο νησί, προκειμένου να βοηθήσει στο ανακριτικό έργο, αλλά και στη ρύπανση που πιθανόν έχει προκληθεί από το φορτηγό πλοίο, ενώ στελέχη του λιμενικού το χαρακτηρίζουν ως πλοίο μίας χρήσεως που χρησιμοποιείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αδερφε μου ηπια εχθες το μεσημερι ενα κοκκινο κωλοκρασο Απελια σε χαρτινη πεντολιτρη συσκευασια και τωρα αρχιζω να συνερχομαι δεν μου εχει ξανασυμβει τετοιο σουρωμα ουτε με κρασι ουτε με αλλα οινοπνευματωδη και δεν ηπια πολυ 5-6 κρασοποτηρα απο τις εντεκα ως τις τεσσερις το μεσημερι, τιποτα δηλαδη και δεν ηπια γιατι δεν μου αρεσε σαν κρασι με το ζορι το επινα το μπουρδελο. Δεν μπορουσα να γυρισω σπιτι, καλα που ηταν κοντα και ειχα παει με τα ποδια, τρικλυζοντας γυρισα και επεσα ξερος για υπνο. Σηκωθηκα και δεν μπορουσα να σταθω απο τη σουρα τη ζαλη τον πονοκεφαλο και την καουρα στο στομαχι. Που για να την ακουσω με κρασι πρεπει να κατεβασω εναμιση μπουκαλι μοσχοφιλερο και παλι δεν μου αφηνει τετοιο ασχημο κρεμασμα. Ξυπνας και εισαι ευτυχισμενος, το χαρεσε το μεθυσι που εκανες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...