Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Κούλης ο μενουμεσπιτάκης












Κορωνοϊός: Γιατί όλοι στην Ισπανία εύχονται να είχαν σκύλο -Έφτασαν στο σημείο να νοικιάζουν για να σπάσουν την απαγόρευση! 


Η κυβέρνηση θα ανακοινώσει σε λίγο την απαγόρευση απόπλου σκαφών αναψυχής από όλα τα λιμάνια της χώρας, για να σταματήσει την μαζική φυγή προς νησιά το Σαββατοκύριακο.

Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή για την απαγόρευση όταν έγινε γνωστό ότι «σκαφάτοι» αναχώρησαν σήμερα μαζικά προς διάφορες περιοχές, αψηφώντας τις οδηγίες των ειδικών που ζητούν παραμονή στο σπίτι, ώστε να σταματήσει η διασπορά του ιού.


Τα πλασματικά νούμερα καλά κρατούν . 31 νέα  κρούσματα. 495 τα συνολικά .
  

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΤΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Καπνιστές το 90% των κρουσμάτων στους νέους

Για την εξάπλωση του φονικού κορονοϊού μίλησε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη επισημαίνοντας πως η χώρα μας βρίσκεται ακόμη στην αρχή της πανδημίας και πως το 90% των νέων που νοσούν είναι καπνιστές.

ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΙΔΙΚΟΣ;

«σε ένα μικρό ποσοστό, αυτός ο ιός ενώ δεν έχει εκδηλώσεις και πιστεύουμε ότι όλα πάνε καλά, μπορεί να κάνει εκδηλώσεις, κάτι που δεν κάνουν άλλοι ιοί.
Όταν την πέμπτη-έκτη ημέρα τα συμπτώματα είναι ήπια, αρχίζεις να καθησυχάζεις. Όμως ο ιός αυτός σε ένα ποσοστό 15% συμπεριφέρεται διαφορετικά και μπορεί να επιδεινώσει την συμπτωματολογία».
«Τώρα τα μαθαίνουμε όλα, τώρα τον μελετάμε, δεν μπορούμε να πούμε για μετάλλαξη» τόνισε.

«Έχει σημασία και ο οργανισμός, ενώ ισχύει η γενική στατιστική ότι το 85% των κρουσμάτων περνάει ήπια τη νόσο και στο 15%, έχουμε τις σοβαρές επιπλοκές, μέχρι και θανάτους»

προσοχή θέλουν τα άτομα με σοβαρά καρδιολογικά νοσήματα, τα άτομα με αναπνευστική ανεπάρκεια, οι καρκινοπαθείς, που κάνουν χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες, και είναι ανοσοκατασταλμένοι, οι αρρύθμιστοι διαβητικοί , που είναι πολλοί και βέβαια υψηλού κινδύνου είναι και οι καπνιστές.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟ

«Το 90% των νέων ανθρώπων που νοσούν από κορονοϊό είναι καπνιστές» αποκάλυψε.

Κατά την κ. Παγώνη σωστά ανοίγουν νοσοκομεία μόνο για τον ιό, αλλά πρέπει να γίνουν προσλήψεις γρήγορα, όπως σημείωσε, εκτιμώντας ότι «πολύς κόσμος θα νοσήσει από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό». «Να πάρουν τους 2000 και μετά κι άλλους. Να εξαντληθούν οι λίστες των επικουρικών γιατρών. Και να γίνει ανανέωση αυτών που λήγουν τώρα και να μην περιμένουν το τρίμηνο και να ξεπεραστεί το νομικό πρόβλημα με υπουργική απόφαση» πρότεινε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Αν κάνουμε τεστ σε αυτούς που έχουν απλά συμπτώματα δεν θα πάρουν καμία διαφορετική οδηγία από αυτή που παίρνουν τώρα, δηλαδή μείνετε σπίτι και βλέπουμε την εξέλιξη της κλινικής εικόνας» σημείωσε και επισήμανε με νόημα «φανταστείτε τι θα γίνει με όλους αυτούς που θα τρέξουν στα νοσοκομεία, δεν αντέχει το σύστημα, δεν είναι και σωστό ιατρικά» σημείωσε.

ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ!

https://piraeuspress.gr/hellas/ygeia/413792/koronoios-kapnistes-to-90-ton-krousmaton-stous-neous/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...