Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Διεθνής ταραξίας, η εγκληματίας πολέμου;


Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, με ανάρτηση του στο Twitter κάνει λόγο για πάνω από 130.000 μετανάστες που φεύγουν από την Τουρκία προς την Ελλάδα μέσω της Αδριανούπολης.
"Ώρα 9:15. Είναι ώρα να εγκαταλείψουν την Τουρκία για την Ελλάδα μέσω της Αδριανούπολης 130.469 μετανάστες" γράφει χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu μέχρι το βράδυ στις 9:15 αναμένεται ο αριθμός των μεταναστών με κατεύθυνση την Ευρώπη να φτάσει τις 130.000.
Έβρος: Αυξάνονται συνεχώς οι αλλοδαποί που καταφέρνουν και περνούν τα σύνορα - 218 μέχρι τώρα







Τα γεγονότα στον Έβρο γκρεμίζουν το μύθο του ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ. Εδώ έχουμε μια καθαρή πολεμική επιχείρηση κατά της Ελλάδας, από την Τουρκία, με πολιορκητικό κριό τους λαθρομετανάστες.Την ώρα που πραγματικά φυλάνε στον Έβρο, συνεχίζεται σε καθημερινή βάση η εισβολή στα νησιά. Ενδεικτική είναι η περίπτωση, κατοίκων της Λέσβου να βοηθάνε εισβολείς, χθες Κ. Δευτέρα 2 Μαρτίου να βγούνε στην στεριά, στην παραλία της Θερμής.



Κάποτε που ήμασταν  κράτος, το λεγόμενο τρίγωνο του Κάραγατς που είναι και το μοναδικό κομμάτι που έχουμε σύνορα ξηράς με την Τουρκία και άρα μαλακό υπογάστριο, ήταν τόσο οχυρωμένο ,που δεν περνούσε ούτε... θηλυκιά γάτα.  

Από το 2014 δεν υπάρχει ναρκοπέδιο στα σύνορα με τη Τουρκία ούτε από Ελληνικής πλευράς ούτε από Τουρκικής διότι ήταν το εμπόδιο για να περνάνε λαθρομετανάστες μέσα στη χώρα.Για αυτό μεγάλη ευθύνη φέρει ο Γιωργάκης του Σόρος  αφού έβαλε  την υπογραφή του στην  σύμβαση της Οττάβας, κατά της χρήσης ναρκών ξηράς. 



ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΟΚΤΩ ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ…
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΑΡΑΞΙΑΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ , ΤΥΦΛΟ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ .
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ . ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΩΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ .........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...