Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Αλκιβιάδης Στεφανής: «Βρισκόμαστε σε πόλεμο χωρίς σφαίρες . Απειλείται η εθνική μας ασφάλεια»




Οι Τούρκοι δείχνουν να είναι έτοιμοι να πάνε την κατάσταση στον Έβρο στα άκρα καθώς οι προκλήσεις με τις εντολές της τουρκικής κυβέρνησης από τους άνδρες της τουρκικής μονάδας ΡΟΗ δηλαδή τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας αυξάνονται διαρκώς. Σε βίντεο που διακινούν τα τουρκικά ΜΜΕ δείχνουν τους Τούρκους καταδρομείς να έχουν βάλει στο σκόπευτρο τους Έλληνες στρατιώτες που περιπολούν στον Έβρο και δίνουν αγώνα για να αναχαιτίσουν την εισβολή των λάθρο στην χώρα μας.
Στον τίτλο του βίντεο σημειώνουν ότι οι Τούρκοι καταδρομείς είναι εκεί για να προστατεύουν τους λαθρομετανάστες από τους Έλληνες που θέλουν να τους σταματήσουν από το να περάσουν στον Έβρο.

Πεπεισμένοι φαίνεται ότι είναι τις τελευταίες ώρες Έλληνες Επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων, της ΕΛΑΣ αλλά και του Λιμενικού Σώματος ότι η Άγκυρα δείχνει να ‘’ψάχνει’’ το ατύχημα τόσο στον Έβρο όσο και στο Αιγαίο.
Μια σειρά από προκλητικές ενέργειες τόσο πάνω στα χερσαία σύνορα όσο και στη θάλασσα αλλά και οι πληροφορίες που φτάνουν στα κέντρα επιχειρήσεων παραπέμπουν ξεκάθαρα σε διάθεση κλιμάκωσης από την πλευρά της Τουρκίας.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο, θα το ρισκαρουμε, που ειναι; Για πες της μαιμους να πεταχτει μεχρι τον Εβρο μαζι με ολη του την οικογενεια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...