Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Aσύμετρος πόλεμος . Οι βάρβαροι προ των πυλών.




Στην ιστοσελίδα του hellasjournal.com: ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου χαρακτηρίζει «Πόλεμο» κατά της Ελλάδας χωρίς να ρίξει ούτε μία σφαίρα την απόφαση της Τουρκίας να «ανοίξει» τα σύνορά της προς την Ελλάδα, «στέλνοντας» χιλιάδες λαθρομετανάστες στα σύνορα.


Διδυμότειχο: Αποτράπηκε απόπειρα εισβολής εκατοντάδων λαθρομεταναστών από την σιδηροδρομική γέφυρα Πυθίου









 Περίπου 500 έχουν περάσει από τα χαράματα σήμερα με πλαστικές βάρκες στα νησιά του Βορείου Αιγαίου!

Η Ελλάδα δεν μπορεί να υποκύψει διότι ο Ερντογάν μπορεί τώρα να λέει τώρα ότι θέλει να μας στείλει «μόνο» 30.000 «μετανάστες», ποιος μας εγγυάται όμως ότι αύριο ή όποτε στο μέλλον εκείνος βρεθεί ξανά σε δύσκολη θέση για τους δικούς του λόγους, δεν θα απειλήσει ξανά να ανοίξει τις πύλες.



Τούρκοι ανταποκριτές τουρκικών καναλιών δείχνουν από το πρωί εικόνες από λάθρο που με κάθε μέσο, βάρκες ακόμα και πεζή, περνούν τον Έβρο για να φτάσουν στο ελληνικό έδαφος, παρά τα μέτρα αποτροπής που υπάρχουν από ελληνικής πλευράς.

Τούρκοι τους στέλνουν, Εβραίοι τους υποδέχονται .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο εποικισμός του Ερντογάν καλά κρατεί . Αυτήν τη στιγμή επισήμως στη Χίο είναι περισσότεροι από 8 χιλιάδες, στη Μυτιλήνη είναι περισσότεροι από 28 χιλιάδες, και στη Σάμο είναι περίπου το 45% του πληθυσμού».

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΓΙΝΩΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ (ΜΙΑΣ ΛΟΥΓΚΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...