Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Αχτουγκ! Αχτουγκ


Σε μία «ρελάνς» φόβου για την απόλυτη εφαρμογή των μέτρων απαγόρευσης που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση στους πολίτες λόγω του κορωναϊού προχώρησαν σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την επίσημη ενημέρωση για την εξάπλωση νόσου στην Ελλάδα…
Άλλα 71 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωναϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο καθηγητής και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας στην καθιερωμένη ενημέρωση των ιατρικών συντακτών χωρίς όμως να μας πει από που προέρχονται. Έτσι, τα συνολικά κρούσματα που αποδίδονται σε κορωναϊό είναι 892, εκ των οποίων οι 57 είναι σε ΜΕΘ με τους 54 να είναι διασωληνωμένοι. Οι νεκροί που αποδίδονται στον κορωναϊό είναι 26, με μέσο όρο τα 73 έτη, όλοι με σοβαρά παρακείμενα νοσήματα, πλην ενός, για τον οποίο ωστόσο δεν λένε εάν πήγε αποκλειστικά και μόνο από την συγκεκριμένη νόσο.
Από κει και πέρα στο έγγραφο μήνυμα που διάβασε ο Τσιόδρας για την ενημέρωση της εξάπλωσης του ιού, ναι μεν παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει αυξητική τάση στην χώρα μας, επισήμανε όμως την αναγκαιότητα για την απόλυτη τήρηση των μέτρων τάξης και ασφαλείας που έχουν ληφθεί από την κατοχική κυβέρνηση το επόμενο διάστημα τονίζοντας ότι «εάν αρθούν τα μέτρα θα φτάσουμε να γίνουμε Ιταλία και Ισπανία».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Ολλανδία έχει ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες για την διάδοση του ιού: Θερμοκρασίες 5°-11° C και υγρασία 46°-75° σε αντίθεση με την Ελλάδα που το ίδιο χρονικό διάστημα, είχε θερμοκρασίες περί τους 15° C!

Να σημειώσουμε ότι η Ελένη Γιαμαρέλλου, λοιμωξιολόγος, και ομότιμη καθηγήτρια παθολογίας στο ΕΚΠΑ αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «Έκαναν μια προσομοίωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας, βρέθηκε ότι αν η θερμοκρασία του Μαρτίου ανέβει 1 βαθμό και η υγρασία 1%, τότε η μετάδοση του ιού μειώνεται στο 45%»!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...