Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας




Από σήμερα το κράτος θα ελέγχει απόλυτα την προσωπική ζωή των πολιτών και μάλιστα νομίμως αφού αυτοί θα πρέπει να ενημερώνουν με SMS για οποιαδήποτε ενέργειά τους εκτός σπιτιού προχωρώντας έτσι σε μια πρωτοφανή παραβίαση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Πλέον το κράτος θα έχει πλήρη γνώση του που είμαστε και τι κάνουμε δικαιώνοντας πολλές δεκαετίες μετά τους Τζορτζ Όργουελ (1984) και Aldus Huxley (The brave new world) που είχαν προβλέψει την νομοτελειακή πορεία που ακολουθάει ο πλανήτης στο σύνολό του προς ολοκληρωτικές κατευθύνσεις.
Έτσι λοιπόν με αφορμή την ασφάλειά μας, την δημόσια υγεία και για «το καλό» μας, ο «πυρήνας» της ατομικής ελευθερίας των πολιτών που είναι η ιδιωτική τους ζωή, πάει... «περίπατο».
Καραντίνα έμπαιναν πάντα οι άρρωστοι και αυτοί που κινδύνευαν, όχι το σύνολο της κοινωνίας γιατί μετά δε θα σωθούν οι ευπαθείς που είναι χρέος της κοινωνίας να σωθούν. Αντίθετα θα καταστραφεί το σύνολο.
Αντί να κάνουν τα αυτονόητα, ότι έκαναν οι χώρες που αντιμετώπισαν την επιδημία, έκαναν δικτατορία, στρατιωτικό νόμο!

Να μείνουμε στην απομόνωση, γιατί ρήμαξαν την Υγεία.

Να μείνουμε σπίτι γιατί δεν υπάρχουν γάντια και απολυμαντικά ώστε να βγούμε έξω.

Να μείνουμε μέσα γιατί, όταν αρρωστήσουμε θα πάμε άκλαυτοι, αφού αντί για γιατρούς πήραν μπάτσους.
Δεν έχουν οι γιατροί ούτε μάσκες! Πολλοί μολύνθηκαν. Κι όταν πήγαν να δουν τον Κικίλια...
δεν τους δέχτηκε!
Ακόμα να κάνουν τα αυτονόητα. Να μοιράσουν αντισηπτικά, στολές, γάντια, μάσκες γυαλιά κλπ ανάλογα με τις ανάγκες. Να κάνουν κρατικά τα ιδιωτικά νοσοκομεία, που έχουν τα μέσα, αλλά για τους λίγους.

Τέλειωσαν τα τεστ. Επομένως δεν ξέρουν τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας φωνάζει: “Τεστ – τεστ – τεστ”! Κάντε τεστ να δούμε τι συμβαίνει.

Κι αυτοί κάνουν τεστ μόνο, αν κάποιος είναι ετοιμοθάνατος! 
Έμπηξαν τα κλάματα οι κροκόδειλοι.
Δήθεν λυπούνται για μια κατάσταση που οι ίδιοι δημιούργησαν. Κι από κοντά τα ΜΜΕ να κάνουν αποπροσανατολισμό και την πιο αισχρή προπαγάνδα.
Τα κανάλια έφτασαν μάλιστα στο απόλυτο σημείο εξευτελισμού κάθε έννοιας "ενημέρωσης" ή και "προτύπων" για το όποιο μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι κυβερνώντες. Έχουμε φτάσει στο σημείο τα ΜΜΕ να…απειλούν τους Έλληνες πολίτες της χώρας για να υπακούσουν τα κυβερνητικά μέτρα !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

https://youtu.be/1ymrdDxDmUQ?t=24

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα μας έκλεισαν στα σπίτια μας για εξι (τώρα 15) νεκρούς απο Κορωναϊό!!! Οι χιλιάδες νεκροί από πείνα, οι χιλιάδες νεκροί από αυτοκτονίες εκ των Μνημονίων (στατιστικά 5000 κάθε χρόνο), οι χιλιάδες εκτρώσεις, οι χιλιάδες θάνατοι από ΑIDS, οι χιλιάδες θάνατοι από Καρκίνο, οι χιλιάδες θάνατοι από Τροχαία κ.α ,οι νεκροί από απλή γρίπη που είναι περισσότεροι όλα αυτά δεν τους αφύπνισαν!!!
Πανδημία με έξη (τώρα 17) νεκρούς; Η Φυλάκιση στο σπίτι μας είναι προϊόν συμφωνιών που εκτελούν τα υπαλληλάκια της Κυβέρνησης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...