Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Tην ώρα που mας έχει σε καραντίνα και βλέπετε Μενεγάκη ,ιδρύει 28 δομές λαθρομεταναστών σε όλη την επικράτεια!


Σε μία πρωτοφανή κίνηση για μία δημοκρατική πολιτεία, στο Μαξίμου βρήκαν την ευκαιρία με τους πολίτες τρομοκρατημένους και κλειδωμένους (υποχρεωτικά) στα σπίτια τους, να «λύσουν» με διαδικασία εξπρές το λαθρομεταναστευτικό.
Δείτε αναλυτικό χάρτη με τις δομές όπως αυτές αναγράφονται σε υπουργική απόφαση:
Ποιες είναι και που βρίσκονται οι 28 δομές:

1. Δομή “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ”, στο στρατόπεδο “ΤΧΜ (ΜΧ) Γ. ΠΕΛΑΓΟΥ” του Δήμου Αλεξανδρείας.
2. Δομή “ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ”, στην Τοπική Κοινότητας Νυμφόπετρας του Δήμου Βόλβης.
3. Δομή “ΛΟΥΤΡΑ ΒΑΓΙΟΧΩΡΙΟΥ”, σε ξενοδοχεία του Δήμου Βόλβης.
4. Δομή “ΒΕΡΟΙΑΣ”, στο στρατόπεδο “ΑΡΜΑΤΟΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ” του Δήμου Βέροιας.
5. Δομή “ΒΟΛΟΥ”, στις εγκαταστάσεις “ΜΟΖΑΣ” του Δήμου Βόλου.
6. Δομή “ΔΟΛΙΑΝΩΝ”, στην Εθνική Οδό Καλπακίου- Συνόρων του Δήμου Πωγωνίου.
7. Δομή “ΔΡΑΜΑΣ”, στην Αποθήκη Νο 3 της Βιομηχανικής Περιοχής του Δήμου Δράμας.
8. Δομή “ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ”, στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού του Δήμου Ελευσίνας.
9. Δομή “ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ”, στην Τοπική Κοινότητα Θερμοπυλών του Δήμου Λαμιέων.
10. Δομή “ΘΗΒΑΣ”, στη θέση “ΚΛΩΣΤΗΡΙΟ ΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ” του Δήμου Θηβαίων.
11. Δομή “ΚΑΒΑΛΑΣ”, στο στρατόπεδο “ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ” στη θέση “ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ” του Δήμου Καβάλας.
12. Δομή “ΚΑΤΣΙΚΑ”, στην Δημοτική Κοινότητα Κατσικά του Δήμου Ιωαννιτών.
13. Δομή “ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ”, στην Τοπική Κοινότητα Μηλιάς του Δήμου Κατερίνης.
14. Δομή “ΚΥΛΛΗΝΗΣ”, στην Τοπική Κοινότητα Μυρσίνης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
15. Δομή “ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ”, στο στρατόπεδο “ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ” του Δήμου Λαγκαδά.
16. Δομή “ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ”, στο στρατόπεδο “ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ” του Δήμου Λαρισαίων.
17. Δομή “ΛΑΥΡΙΟΥ”, στη θέση “ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ” του Δήμου Λαυρεωτικής.
18. Δομή “ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ”, στο στρατόπεδο “ΓΕΡΑΚΙΝΗ” του Δήμου Ωρωπού.
19. Δομή “ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ”, στη θέση “ΠΑΛΑΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ” του Δήμου Τανάγρας.
20. Δομή “ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ”, στη θέση “ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ” του Δήμου Παιονίας.
21. Δομή “ΡΙΤΣΩΝΑΣ”, στην Περιφερειακή Οδό Χαλ- κίδας-Θηβών του Δήμου Χαλκιδέων.
22. Δομή “ΣΕΡΡΩΝ”, στη θέση “ΠΡΩΗΝ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ” του Δήμου Σερρών.
23. Δομή “ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ”, στη θέση “ΠΡΟΒΛΗΤΑ 4” του Δήμου Χαϊδαρίου.
24. Δομή “ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ”, στο στρατόπεδο “ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ” του Δήμου Ζηρού.
25. Δομή “ΓΡΕΒΕΝΩΝ”, σε ξενοδοχεία του Δήμου Γρεβενών.
26. Δομή “ΠΥΡΓΟΥ”, στη θέση “ΞΕΝΩΝΕΣ ΠΥΡΓΟΥ” του Δήμου Πύργου.
27. Δομή “ΚΟΡΙΝΘΟΥ”, στο στρατόπεδο “ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ” του Δήμου Κορινθίων.
28. Δομή “ΣΙΝΤΙΚΗΣ”, στη θέση “ΚΛΕΙΔΙ” του Δήμου Σιντικής.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΟ ΙΡΑΚ ΤΟ ΙΡΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΕΡΤΣΙΛ ΠΡΩΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΣ .

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με το Επισιτιστικό Σώμα των Ηνωμένων Εθνών, ελλείψεις σε τρόφιμα σε όλο τον κόσμο ενδέχεται να προκαλέσουν τα έκτακτα μέτρα πρόληψης και προστασίας, που έχουν επιβληθεί σε όλα τα κράτη για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 96 % ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΡΟΥΠΕΡ . ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ . ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΠΤΕΙ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ . ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΠΑΡΙΑ Ο ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ .
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ !!

Ανώνυμος είπε...

ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης είπε από την εκπομπή του ότι εκτός από τις 28 νέες δομές λαθρομεταναστών έχουν πάρει την άδεια να φτιάξουν και άλλες 20, άρα βγαίνει ένας αριθμός 48 Hot Spot σε όλη την Ελλάδα.
Τα στρατόπεδα δεν θα πρέπει να είναι γι' αυτή τη δουλειά που θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν.Ούτε τα αρματαγωγά πλοία δεν θα πρέπει να είναι για να διακινούν λαθρομετανάστες. Οι φαντάροι δεν θα πρέπει να υπηρετούν τους λαθρομετανάστες να τους καθαρίζουν-μαγειρεύουν και άλλα. Για να είμαστε επικαίροι. Το να φυλάνε τα σύνορα οι φαντάροι (ποιο ειδικά οι ΕΠΟΠ, που πληρώνονται γι' αυτό)είναι μια από τις σημαντική αρμοδιότητα του στρατού και του λιμενικού. Για να το συνδέσω με τα στρατόπεδα. Τα στρατόπεδα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την προσαρμογή των φαντάρων(κληρωτών) και μετά να τους πηγαίνουν να υπηρετήσουν στα σύνορα. Σήμερα οι φαντάροι πηγαίνουν εξ' αρχής στις παραμεθόριες μονάδες, δεν είναι προσαρμογή αυτή διότι στα σύνορα γίνεται χαμός(χαμός με τους Τούρκους, χαμός με τους Λαθρομετανάστες, χαμός με τη διακίνηση των λαθρομεταναστών, και με τις ασθένειες που καβαλάει ο καθένας από αυτούς). Για όλα αυτά δεν χρειάζονται οι φαντάροι μια προετοιμασία.
Φυσικά και διαφωνώ με την μαζική λαθρομετανάστευση. Να θυμίσω εδώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε την μαζική μετανάστευση στο Μαρακές του Μαρόκου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης την εφαρμόζει κατά γράμμα. Μόνο το επίσημο κράτος μπορεί να δώσει λύσεις ότι και να λέει ο καθένας εξ' ημών. Το επίσημο κράτος φαίνεται ότι αποφάσισε να μας γεμίσει λαθρομετανάστες και δεν φαίνεται ότι έχει την πρόθεση να κάνει πίσω, στο ακέραιο εφαρμόζει τις επιταγές του ΟΗΕ, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και την επίσημης γραμμής της Ε.Ε. για την μετανάστευσης.
Τα περί του ότι η Frondex φυλάει τα σύνορά και όλα καλά που νομίζουν κάποιοι είναι ψέματα. Η Frontex κάνει ότι έκανε πάντα, καταγραφή και σε ορισμένες περιπτώσεις και διευκόλυνση εισόδου λαθρομεταναστών.
Πρέπει να βρεθεί ελληνική κυβέρνηση που θα πάρει εθνικές πρωτοβουλίες. Πρέπει να βρεθεί η ελληνική κυβέρνηση που θα αποφασίσει ότι πρέπει να γίνει αποτροπή(και ας φάμε και πρόστιμα). Μέχρι να βρεθεί πάλι μια ελληνική κυβέρνηση να αναθεωρήσει προς το καλύτερο για τους Έλληνες πολίτες της Ελλάδας τη συνθήκη του Μαρακές "για τη μόνιμη και νόμιμη μετανάστευση υπό όρους", πρέπει να περάσουν 5 χρόνια από την υπογραφή της. Μέχρι τότε πρέπει να αντέξουμε ως χώρα, για να υπάρχει χώρα. Να κάνουμε κάτι προς την σωστή κατεύθυνση. Την κατεύθυνση της σωτηρίας μας. Με λόγια και ευχολόγια δεν λύνονται τα προβλήματα.
Γράφω τώρα ένα σχόλιο, αν δεν υπάρχει πολιτική βούληση προς την σωστή κατεύθυνση, ότι και να λέω δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Ότι έχω δίκαιο το ξέρω, δεν αποφασίζω όμως εγώ. Έχω υπηρετήσει στο παρελθόν ως κληρωτός και δικαιούμαι να έχω άποψη περί στρατού. Επίσης, δεν απολυόμαστε από την υπηρεσία της προστασίας της πατρίδας αν παραστεί ανάγκη, το λέω για κάποιους που θέλουν να έχουν άποψη ενώ έχουν πάρει απαλλαγή ή είναι φυγόστρατοι.
Κι ένα παράπονο, έκαναν υφυπουργό Άμυνας τον Φώτη Κουβέλη οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που υπερασπίζονταν τους αστρατευτούς, σε αυτή τη χώρα ζούμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...