Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη.


Σε 5 έχει ανέλθει προς το παρόν, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κρήτη.  Ήδη τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώθηκαν δύο ακόμα περιπτώσεις, και οι δύο αφορούν άνδρες, ενώ όλα δείχνουν ότι ο αριθμός θα μεγαλώσει πάρα πολύ. 


Σύμφωνα με πληροφορίες εντός ολίγου θα υπάρχουν ανακοινώσεις για κλείσιμο καταστημάτων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κλείσουν τα πολυκαταστήματα. 






Όπως ενημέρωσε ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, επιβεβαιώθηκαν 73 νέα κρούσματα και έτσι έχουμε προς το παρόν  190. Μέχρι τα χιλιάδες αναμενόμενα θύματα του ...Κικίλια αφού τα μέτρα είναι για το θεαθήναι , έχουμε δουλειά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μονοι τους καρφωνονται
Εχεις παρατηρησει οτι τα παντα οριζονται την ενδεκατη ημερα;

Στις !! του μηνα ανοιξαν τα σχοκεια εφετος, γραφω ελαχιστα απο οσα θυμαμαι

6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΓΝΟΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019, 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΝΟΜΟΣ 4619/2019 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.

Μπερτομέου: «Στοπ στην Ευρωλίγκα τουλάχιστον ως τις 11/4»

Το γηπεδο του μασκετ που δωρισε ο Αντετοκουμπο στο Ματι εγκαινιαστηκε στις 11 του μηνα.......

Αν παρατηρεις ολα τα φτιαχνουν και τα υπογραφουν 11 του μηνα.

Ανώνυμος είπε...

Αααα.............

Μετά τη διαπίστωση ότι πλέον 11 κρούσματα
ανήκουν στην κατηγορία των «ορφανών», που δεν είναι γνωστή δηλαδή η πηγή της επιμόλυνσης αποφασίσθηκε να κλείσουν τα πάντα:

Ανώνυμος είπε...

Να τα λεμε αλλα και με αποδειξεις ετσι;

Πλήρης ανακαίνιση δύο σχολικών μονάδων στις πυρόπληκτες περιοχές της Ραφήνας και του Νέου Βουτζά

Ο ΟΠΑΠ παρέδωσε, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018,

την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου................

δύο πλήρως ανακαινισμένες σχολικές μονάδες, οι οποίες υπέστησαν σημαντικές φθορές στις πρόσφατες πυρκαγιές του Ιουλίου. Με πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, ειδικά συνεργεία υλοποίησαν όλες τις απαραίτητες επισκευές και βελτιωτικές εργασίες στο ΕΠΑΛ Ραφήνας και το 2ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης (Νέος Βουτζάς), ώστε τα δύο σχολεία να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον.

https://www.flogasport.gr/%cf%80%ce%bb%ce%ae%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b7-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%ac%ce%b4/

11/09/2018...........

Τον αγιασμό του 2ου Δημοτικού σχολείου Ραφήνας παρακολούθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

https://www.flogasport.gr/%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...