Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Γίνεται του παρακρατικού καταδρομέα το κάγκελο.


Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης: Δεν έχουμε καμία σχέση με την εθελοντική αποστολή για Έβρο.

Νέα δεδομένα προκύπτουν σε σχέση με την εθελοντική μετακίνηση εφέδρων καταδρομέων από την Κρήτη προς την περιοχή του Έβρου, καθώς η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης, με αποψινή της ανακοίνωση τονίζει πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση και διαχωρίζει  πλήρως τη θέση της, αν και το όνομά της έχει εμπλακεί από την πρώτη στιγμή ως η …διοργανώτρια αρχή στο όλο εγχείρημα!
Όπως είναι γνωστό, το θέμα της εθελοντικής μετάβασης Κρητών στον Έβρο έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις, καθώς η πρώτη ανακοίνωση (αλλά και άλλες που ακολούθησαν μέσω διαδικτύου) έλεγαν στον κόσμο που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον, πως η όλη προσπάθεια θα είχε την «διοικητική μέριμνα» του στρατού, γεγονός που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί αναζητούσαν στα καταστήματα του Ηρακλείου παραλλαγές του Ελληνικού Στρατού, προκειμένου να μεταβούν στον Έβρο, ενώ έχουν δώσει και ραντεβού για να καθορίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της «αποστολής».

Το θέμα παίρνει πλέον όμως άλλες διαστάσεις - πέρα από τις αντιδράσεις και τις αντίθετες απόψεις περί του εγχειρήματος - μετά από την δημόσια θέση που παίρνει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης, αναφέρει τα εξής:

«Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης, με έτος ίδρυσης το 1993, με μέλη εφέδρους όλων των Όπλων του Ελληνικού Στρατού και με επίτιμα μέλη τους αγωνιστές – κομάντος ΄74 που επιχείρησαν στην Κύπρο κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής, δηλώνει πως δεν έχει καμία συμμετοχή στην οργάνωση και μετάβαση στον Έβρο εφέδρων καταδρομέων από την Κρήτη και στέκεται αντίθετη απέναντι σε οποιαδήποτε αντίστοιχη ενέργεια.
Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης, επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της απέναντι σε όσους χρησιμοποιούν το όνομά της για την εξυπηρέτηση τυχών πολιτικών και οικονομικών σκοπών, ή για λόγους αυτοπροβολής.
Ο σκοπός της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης ήταν και παραμένει, η διατήρηση της ιστορικής μνήμης των ηρώων μας, η βοήθεια προς το κοινωνικό σύνολο, η συνοχή και η ετοιμότητα των εφέδρων καταδρομέων, σε περίπτωση επιστράτευσις τους από τον Ελληνικό Στρατό.
Γι α την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης, ο Γραμματέας Εμμανουήλ Γιαμαλάκης».

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση της 1ης ΜΟΙΡΑΣ  Αλεξιπτωτιστων
αναφέρονται τα εξής:
Κάλεσμα να μεταβούν στον Έβρο προκειμένου να βοηθήσουν την κατάσταση και να ενισχύσουν για 10 ημέρες τον Ελληνικό Στρατό, απευθύνει σε εθελοντές της Κρήτης η "Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης".
Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης καλεί εθελοντές Ειδικών δυνάμεων να μεταβούμε στα σύνορα για να ενισχύσουμε τον στρατό για 10 ημέρες.
Κάντε την ένταξη σας στην φόρμα ώστε να υπάρχει οργανωμένη λίστα. Η αναχώρηση θα γίνει οργανωμένα μόλις συμπληρωθεί η πρώτη ομάδα.
Τα σχόλια πάντως είναι σκέτα μαργαριτάρια. Όποιος θέλει να πεθάνει στα γέλια, να τα διαβάσει.
  
Ο δε «διοργανωτής»  Μανούσος Τρευλάκης στο facebook του αναφέρει ...
ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΏΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ..
ΈΚΚΛΗΣΗ-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Επειδή πολλοί ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ χρησιμοποιούν το δικό μου προφίλ και κάνουν ανακοινώσεις χρησιμοποιώντας την 1η ΜΑΛ, το Στρατο, Λέσχες και πολλά άλλα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ
Η εθελοντική ομάδα που θα πάει στον Έβρο (εάν πάει που λόγω των εξελίξεων εννοώ στα ψεύτικα προφίλ μπορεί να ανασταλεί η μετάβαση της ομάδας) πληροφορούμε ότι πάει με δικιά της ευθύνη και δικά της έξοδα και δεν έχει καμία σχέση ούτε με στρατό, ούτε με επιστράτευση ,ούτε πηγαίνει υπό την αιγίδα κανενός φορέα. Θα πάει αυτόνομα και αυτόβουλα.
Ευγενικά λοιπόν λέω σε όσους έχουν ανεβάσει προφίλ με την επωνυμία 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών να το κατεβάσει αμέσως διότι έχει ενημερωθεί η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ..
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΕΊ , ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ....ΓΙΑ ΧΑΝΙΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ (Κος Ευτυχής τηλ 6951679520...)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...