Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Το αιώνιο πρόβλημα.


Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει και χαρακτηριστικό της αφασίας της εγχώριας ιερής αγελάδας των δημοσίων υπαλλήλων.
Αυτοί οι ανεκδιήγητοι (πάντα με τις εξαιρέσεις των αξιοπρεπών ανθρώπων ανάμεσά τους), έχουν πάρει άδεια από τα γραφεία τους και ξεχύθηκαν στα εξοχικά τους ανά την Ελλάδα.
Έχει γεμίσει η Πάρος με οξυδερκείς αδειούχους Έλληνες δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι δεν χάνουν ούτε στιγμή να τα ξύσουν και εκτός γραφείου.
Η μεγαλύτερη επιδημία της Ελλάδας ακόμη και από τον coronavirus είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι φυσικά βρίσκουν και τα κάνουν.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχοντας στο πλευρό τους ως σύμμαχο το πελατειακό κράτος λεηλατούν στην κυριολεξία τη χώρα και τους συμπολίτες τους σε κάθε ευκαιρία.
Αυτή τη φορά η επιλογή ενός εκατομμυρίου επιπόλαιων συμπολιτών μας δημοσίων υπαλλήλων να ξεχυθούν στην ύπαιθρο αντί να καθίσουν σπίτια τους είναι τοξική -στη κυριολεξία-για τους υπόλοιπους συμπολίτες τους.
Καλούμε την κυβέρνηση να στήσει μπλόκα στα διόδια των εθνικών οδών και στα λιμάνια ώστε να συλλαμβάνει τους αδειούχους δημοσίους υπαλλήλους που βγήκαν από τα σπίτια τους και ξεχύνονται στην ύπαιθρο.
Ευτυχώς ο coronavirus θα διαλύσει την οικονομία της χώρας και σε μερικούς μήνες από σήμερα το κράτος δεν θα έχει να πληρώνει τους μισθούς τους. Η θεία δίκη πλησιάζει…
Κουρδιστό Πορτοκάλι



Στο νησί τις τελευταίες ημέρες έχουν φτάσει δεκάδες πολίτες από χώρες της Ευρώπης, ακόμα και την Κίνα.
Πρόκειται για ανθρώπους που είχαν αγοράσει σπίτια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί» και «έρχονται για να προστατευθούν από τον ιό».
Στο νησί αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις αγροτικοί γιατροί, και δεν υπάρχει ο κατάλληλος σχεδιασμός για την αντιμετώπισης ενός σοβαρού έκτακτου περιστατικού, ειδικότερα τώρα στην εποχή του κορωνοϊού.







Κόλλησαν τον κοροναϊό σε οικογενειακό δείπνο! Μητέρα και τα 3 παιδιά της νεκροί 


Με την τακτική του «μείνε σπίτι» να εφαρμόζεται ακόμη και στους άρρωστους και χωρίς τεστ, η κατάσταση απλά θα χειροτερεύει, πιο γρήγορα σε σύγκριση με το αν είχε υιοθετηθεί πολιτική εκτεταμένων τεστ.
  



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...