Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Θα .... «Μένουμε Σπίτι» ....υποχρεωτικά;


Σε πρόσφατο tweet του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έγραψε: «Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Έχουμε υποχρέωση να προειδοποιήσουμε ότι ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος. Το σημαντικό είναι να περιορίσουμε τον αριθμό και να μην χάσουν άνθρωποι τη ζωή τους ενώ θα μπορούσαν να σωθούν. Αυτό είναι το κύριο μέλημά μας». Έδωσε το στίγμα των προθέσεων της κυβέρνησης.
Σημαίνει ότι θα απαγορευτούν οι μετακινήσεις των πολιτών παρά μόνο για ιδιαίτερες περιπτώσεις ατόμων που εργάζονται στον κρατικό μηχανισμό ή ενδεχομένως έχουν ειδική άδεια από κάποιον επίσημο κρατικό φορέα που να δικαιολογεί τις μετακινήσεις τους.
Ελεύθερα θα μπορούν να κυκλοφορούν μόνο τα φορτηγά και τα οχήματα που μεταφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και προϊόντα που είναι απαραίτητα για τον εφοδιασμό των μονάδων που θα είναι ανοικτές.
Θα επιτρέπονται κατ’ εξαίρεση οι μετακινήσεις ασθενών που πρέπει να μεταβούν σε διαγνωστικά ή ιατρικά κέντρα με την επίδειξη ιατρικής βεβαίωσης. Οι δυνάμεις της αστυνομίας θα περιπολούν επί 24ώρου βάσεως σε όλη την Αττική και θα ελέγχουν εξονυχιστικά τους πολίτες.
Αν χρειαστεί το μέτρο θα εφαρμοστεί ταυτόχρονα και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα.
Αυστηρότατοι έλεγχοι θα γίνονται και στα διόδια των Εθνικών Οδών, αλλά και στα λιμάνια όπου κανείς δεν θα μπορεί να ταξιδέψει αν δεν έχει επαρκή δικαιολογία και επιχειρηματολογία.
Για τους παραπάνω λόγους η αστυνομία θα περιπολεί συνεχώς στην Αττική και τα πρόστιμα θα είναι πολύ βαριά για όσους παραβαίνουν τις εντολές οι οποίες θα ανακοινωθούν και θα αποτυπωθούν με νόμο του κράτους.





Πανικός στην Ιταλία: Σε ένα 24ωρο 3.590 νέα κρούσματα και 368 νεκροί - 24.747 τα συνολικά κρούσματα

Όχι όμως προς την Τουρκία διότι απλώς ...δεν υπάρχουν.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ! ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ!
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. 130 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ. ΦΑΤΕ ΤΗ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΙΧΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΠΕΙ Η MOSSAD

Taleban είπε...

Giati na min apagoreusei tous enaerious psekasmous tis arostias prota?

Ανώνυμος είπε...

Προχθες ψεκαζαν απο τις 8 το πρωι μεχρι το μεσημερι που εβλεπα εξω, πρεπει να ειχαν κανει και 50 περασματα με ψεκασμους, τρια τρια τα αεροπλανα, μεχρι και η μανα μου που εχει διαλλειψεις μετρουσε τις γραμμες τους. Χθες δεν ψεκασε ουτε ενα ολη τη μερα. Νοτια προαστεια μεχρι μεσα στην Κορινθο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...