Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Πάμε για τρέλες στις....Σέρρες



Εν μέσω της κρίσης το κορωνοϊού μεταφέρονται χιλιάδες παράνομοι μετανάστες στην ενδοχώρα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός λαθροΜετανάστευσης Νότης Μηταράκης, μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο.
«Αυτοί που έφθασαν, τις τελευταίες 15 ημέρες, κρατήθηκαν ξεχωριστά» τόνισε και συμπλήρωσε πως «σήμερα, ξεκινάμε τις μετακινήσεις από τα νησιά όσων ήρθαν από την 1η Μαρτίου σε κλειστές δομές στις Σέρρες και στη Μαλακάσα. Ξεκινάμε με 450 άτομα που φεύγουν από τη Λέσβο. Ήδη, το καράβι πρέπει να έχει αναχωρήσει από το λιμάνι. Μέσα στην εβδομάδα θα μεταφερθούν και οι υπόλοιποι».
Εν συνεχεία, υπογράμμισε ότι έχουμε ζητήσει και θα υπάρχει ειδική πρόβλεψη υγείας τις δομές Σερρών και Μαλακάσας, για τους νεοαφιχθέντες. Στα νησιά, υπάρχει υγειονομική και νοσοκομεία αναφοράς».
Αναχώρησε σήμερα στη 1 το μεσημέρι από το λιμάνι της Μυτιλήνης το αρματαγωγό «ΡΟΔΟΣ» με τους 450 επιβαίνοντες για να μεταφερθούν σε κλειστές δομές στις Σέρρες και στη Μαλακάσα.
Οι 450 φιλοξενούνταν από τις 4 Μαρτίου στο αρματαγωγό όταν και είχε δέσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης για να μείνουν σε αυτό όσοι μπήκαν στην Ελλάδα μετά της 1η Μαρτίου και οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αιτήματος ασύλου.

Πάντως οι Λαθρο και τα ισλαμοπιθήκια που συνωστίζονται στα εκατοντάδες παράνομα τζαμιά έχουν ανοσία. Δεν υπάρχει ούτε παρέμβαση, ούτε ενημέρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...