Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Παρασύρουν τον Μητσοτάκη στον γκρεμό.




Πως θα μπορέσει να συντηρήσει τα εκατομμύρια μενουμεσπιτάκηδες ; Τι θα κάνει με τους άστεγους; Μένουν στην κούτα τους; Τι θα κάνει με τους σιτιζομένους  αφού έκλεισαν τα συσσίτια; Αρκούν τα οκτακόσια ευρώ σε μερικούς  για να συντηρηθούν όλοι; τι θα κάνει με όλους πλέον τους επαγγελματίες που θα στεγνώσουν; Θα κόψει χρήμα; Πως θα σταματήσει τον κόσμο όταν καταλάβει ότι δεν έχει να χάσει πλέον τίποτα; Με δεκατρείς μόνο επισήμως νεκρούς, δικαιολογούνται τέτοια μέτρα;

Θα πρόκειται για αυτοχειρία εάν ο πρωθυπουργός υποκύψει στις ανόητες εισηγήσεις υπουργών και συμβούλων αλλά και στην πίεση των ηλιθίων ΜΜΕ, εκτός εάν δέχεται αφόρητες πιέσεις  – εντολές από έξωθεν κέντρα. Η πλειοψηφία των ανόητων και ημιμαθών δημοσιογράφων αλλά και οι εξίσου ανεγκέφαλοι τραχανοπλαγιάδες, σατυροβαρκάρηδες ιδιοκτήτες των ΜΜΕ οι οποίοι πιέζουν τη κυβέρνηση να φθάσει στα άκρα για λόγους τηλεθέασης .

Το ξαναλέμε. Το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι επικίνδυνο, απάνθρωπο και αναποτελεσματικό. 
Σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια, αλλά και για ανθρώπους που ζούνε μόνοι τους μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπάρξει μία έκτακτη ανάγκη. Εκείνη την ώρα δεν θα καθίσει να συμπληρώσει έντυπο η να στείλει ένα γεροντάκι SMS. Το τίμημα που θα πληρώσει ο Κούλης θα είναι ποιο σκληρό και πιο άγριο από αυτό που πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ, ο ΓΑΠ, και ο Τσίπρας. 
Η δε οικονομία της χώρας θα κάνει μισό αιώνα να συνέλθει. 
Στα σώματα Ασφαλείας υπάρχουν (όπως και στη κοινωνία) πολλές επικίνδυνες προσωπικότητες οι οποίες είναι αδύνατο να διαχειρισθούν ξαφνικά τόση εξουσία. Άλλωστε δεν υπάρχουν οι δυνάμεις για να ελέγξουν 11 εκατ. κατοίκους, εκτός εάν κατεβάσει τον στρατό... που δεν έχει.
Το μόνο σίγουρο είναι πως τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο, όταν τελειώσει αυτή η ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...