Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

H ...επικοινωνιακή προετοιμασία.


Χρονικός περιορισμός στην κυκλοφορία για να αποτραπούν οι άσκοπες μετακινήσεις. Όπως ανέφερε ο κ. Πέτσας ,το σχέδιο περιλαμβάνει ένα καθορισμένο χρονικό όριο επιστροφής από τη στιγμή που ο πολίτης θα στείλει μήνυμα στο 13033.
«Το έντυπο δεν είναι για 6 φορές την ημέρα»
«Σε εμάς επαφίεται να συνεχιστεί το καλό αποτέλεσμα» δήλωσε. Οι εξαιρέσεις απομονώνονται, τα πρόστιμα επιβάλλονται, τόνισε ο κ. Πέτσας.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο “επιστράτευσης” των Ενόπλων Δυνάμεων στην επιχείρηση αυστηρού περιορισμού των άσκοπων μετακινήσεων του πληθυσμού της χώρας άφησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στο “Θέμα”.

Τα κανάλια ''έστησαν'' το θέμα με την παραλία της Θεσσαλονίκης...





 








Η Κομισιόν προτρέπει τις χώρες της ΕΕ να ανοίξουν τα σύνορά τους και οι λαθρομετανάστες που εδώ και ένα μήνα προσπαθούσαν να εισβάλουν στην Ελλάδα και τους απωθούσαν οι ακούραστες ελληνικές αρχές να λάβουν καθεστώς “οικονομικού μετανάστη”, και δη, με έτοιμη εργασία!

Από τα κλειστά σύνορα, τα μηνύματα στις γλώσσες τους προκειμένου να τους αποτρέψουν να έρθουν στα ευρωπαϊκά κράτη και την Ευρώπη – φρούριο, τώρα η Κομισιόν απευθύνει έκκληση να επιτρέψουν οι χώρες την είσοδο λαθρομεταναστών εποχιακών αγρεργατών για να βοηθήσουν στη συγκομιδή. Με λίγα λόγια, οι Ευρωπαίοι νομιμοποιούν τους παράνομους μετανάστες παρουσιάζοντάς τους ως “εποχιακούς εργάτες”, με σκοπό να αναλάβουν εργασίες στη συγκομιδή προϊόντων. Είναι προφανές πως η κίνηση αυτή της Κομισιόν, πέρα από το ότι προτρέπει περισσότερους λάθρο να προχωρήσουν στα σύνορα της Ευρώπης, και άρα της Ελλάδας, δημιουργεί απειλές για τη δημόσια υγεία, την οικονομία και την εσωτερική ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...