Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Ο Βελόπουλος και τα... κουτορνίθια του.


Ο Βελόπουλος μπορεί να βρίσκεται στη Βουλή, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι άσος στις τηλεπωλήσεις σε κουτορνίθια. Μέχρι τώρα, έχει πουλήσει από μαντζούνια για την καράφλα, μέχρι επιστολές του Χριστού. Έτσι, κανείς δεν εξεπλάγη που τώρα πουλά αλοιφή και για τον κοροναϊό.
Ο Βελόπουλος έχει  γίνει γνωστός πολλές φορές για τα βιβλία και τα αντικείμενα που προβάλλει  προωθεί από το κανάλι του. Υπενθυμίζουμε τις επιστολές του Ιησού, για παράδειγμα, και τα λογής- λογής "λιποδιαλυτικά" και άλλα παρόμοια.
Τώρα λοιπόν προβάλλει μία αλοιφή για την οποία μάλιστα επικαλείται τον κορονοϊό! Για την ακρίβεια, στην εκπομπή του αναφέρθηκε σε μία κρέμα η οποία προστατεύει, από τον ιό ο οποίος εν τω μεταξύ κοντεύει να μετατραπεί σε παγκόσμια επιδημία.
Ο πλανήτης μπορεί να κρατά την ανάσα του πίσω από χειρουργικές μάσκες, τρέμοντας στις προβλέψεις, οι οποίες μόνο ευοίωνες δεν είναι για την ανθρωπότητα, αλλά ο Βελόπουλος , μέσω της εκπομπής «Κόντρα & Ρήξη», έχει τη λύση. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αυτό που θα μας προστατεύσει από τον κοροναϊό είναι η αλοιφή «‘’Βυζαντινόν’’ με την οποία μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και μετά κάνετε 17 χειραψίες και δεν φοβάστε τίποτα. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών που είναι ό,τι καλύτερο. Ούτε να φοβάσαι τον κοροναϊό, ούτε τίποτα».

Είπε λοιπόν στην εκπομπή του αναφερόμενος  στις μάσκες ...αυτές δεν είναι το πρόβλημα "στα χέρια είναι το πρόβλημα", "Πάρτε λοιπόν τη "Βυζαντινόν", οι ευπαθείς ομάδες, θα με θυμηθείτε".
Για να συνεχίσει:
"Ο κορωναϊός είναι ένα θέμα. Με την Βυζαντινόν, αποτρέπεται κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Δεν θα 'χετε μικρόβια. Είναι αντισηπτικό φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Δρα εναντίον των λοιμώξεων και κυρίως των μολύνσεων. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Μετά κάνετε 17 χειραψίες. Δεν κολλάτε τίποτα. Γιατί; Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών που είναι ότι καλύτερο. Ούτε να φοβάσαι τον κορωναϊό. Ούτε τίποτα. Περιέχει ένα βότανο από τα λίγα βότανα που υπάρχουν στον κόσμο. Είναι από τα δυσεύρετα βότανα. Υπάρχει μόνο στην Αυστραλία. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωναϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε ιώσεις, ούτε βακτήρια...", είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από την εκπομπή του.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο με την κηραλοιφή που πουλάει ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», παίζοντας κυριολεκτικά με τον πόνο όλων μας, ούτε ότι θα υπάρξουν πολλά κουτορνίθια που θα σπεύσουν να την αγοράσουν θεωρώντας ότι θα σωθούν από την επιδημία. Το ζήτημα ανήκει αποκλειστικά σε εκείνους που τον ψήφισαν, τον έβαλαν στη Βουλή και τώρα απολαμβάνει (και) βουλευτικής ασυλίας. Αλήθεια, όμως, δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να επέμβει για αυτό το νέο πανίσχυρο αντισηπτικό από δηλητήριο οχιάς και μέδουσας; Ήρεμα ρωτάω… δεν υπάρχει εισαγγελέας να...επέμβει;



«Γκρεμίζει» την Ιταλία η εξάπλωση του κορωνοϊού: Αγγίζουν τους 200 οι νεκροί, σχεδόν 4.000 τα κρούσματα. Ξεπέρασαν τις 100.000 τα κρούσματα παγκοσμίως.

45 τα κρούσματα στην Ελλάδα, θετική κηδεμόνας μαθητή στη Δάφνη.
Κορωνοϊός: 15 εκατ. νεκρούς και απώλειες 2,3 τρισ. δολαρίων προβλέπει το Εθνικό Πανεπιστήμιο Αυστραλίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βελόπουλος = εβραιοειδές προκτόρι

Ανώνυμος είπε...

Αντιπρύτανης του ΑΠΘ λέει πως ο κοροναϊός είναι κατασκευασμένος και υπάρχει εμβόλιο από πριν

Την πεποίθησή του πως ο νέος κοροναϊός είναι κατασκευασμένος και μάλιστα, υπάρχει εμβόλιο από πριν την εξάπλωσή του και η ανακοίνωσή του θα εξαρτηθεί από τους λόγους σκοπιμότητας, εξέφρασε ο αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΠΘ...

Ο αντιπρύτανης εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο νέος κοροναϊός είναι κατασκευασμένος και μάλιστα, πιστεύει πως έχει ανακαλυφθεί ήδη εμβόλιο, από πριν την εξάπλωσή του, και απλά δεν το ανακοινώνουν για λόγους σκοπιμότητας!

Τόνισε, εξάλλου, πως «όλα τα μέτρα, μικρό αποτέλεσμα μπορούν να έχουν».

«Εγώ πιστεύω ότι ο ιός αυτός είναι κατασκευασμένος. Και μπορώ να υποθέσω ότι και το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει, δηλαδή, αυτήν τη στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του ή πότε θα διατεθεί, εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτόν τον ιό δεν είναι η επικινδυνότητά του, αλλά η ικανότητά του να διαδίδεται. Όλα τα μέτρα, μικρό αποτέλεσμα μπορούν να έχουν».

Ανώνυμος είπε...

το πουλεν του βαψωμαλλια ερωτυλου παρ'ολιγον διγαμου αρχιλαμογιου περιστεροχεσμενου...
το καραφλο λαμογιο ο βαψωμαλλιαs που πουλαει φαρμακο για τουs καραφλουs falakropon η"ΡΟΜΠΑ"κατα τον καρατζαμπουρδα πρωκτωρ τηs καρατζαουραδειοs σχοληs LAOS-LAMOGIA APOVRASMATA ORGANISMOS SKATOKOYRADON...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...