Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Ξεφεύγει η κατάσταση σε Ιταλία και Ισπανία.


Η Ευρώπη βράζει και ο Κούλης μας λέει ότι κλείνει τα σύνορα σε πολίτες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης. Δηλαδή οι Ιταλοί οι Ισπανοί και οι Γάλλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Άσε που δεν έχει κλείσει τα σύνορα με την Τουρκία που λέει ότι δεν έχει κρούσματα  Κορωνοϊου....αλλά πνευμονίας Ερντογάν.

Δραματική κατάσταση στην Ιταλία . 31.506 κρούσματα και 2.503 νεκροί . Σε 24 ώρες έχασαν την ζωή τους 345 άνθρωποι.
Περισσότερα από 2.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού σημειώθηκαν την τελευταία μέρα στην Ισπανία, αυξάνοντας τα κρούσματα σε τουλάχιστον 11.178 σε όλη τη χώρα. Οι νεκροί είναι πλέον τουλάχιστον 491, ενώ μέχρι τη Δευτέρα υπήρχαν 309 θάνατοι. Περισσότεροι από 1.000 στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στους δρόμους της χώρας, προκειμένου να ενισχύσουν την αστυνομία στην προσπάθεια τήρησης των μέτρων της καραντίνας που έχουν επιβληθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού στην Ισπανία αυξήθηκαν κατά 2.000 την Τρίτη σε σχέση με τον απολογισμό της Δευτέρας, φτάνοντας τους 11.178. Μέσα στο ίδιο διάστημα οι νεκροί έφτασαν τους 491, ενώ τη Δευτέρα ο αριθμός των θυμάτων βρισκόταν στους 309. 
Την ίδια στιγμή, ομάδες του στρατού απολυμαίνουν τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και τους δημόσιους χώρους. Η Ισπανία είναι πλέον η τέταρτη χώρα παγκοσμίως σε κρούσματα μετά την Κίνα, την Ιταλία και το Ιράν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...