Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Για ρίξτε και ενα βρομόξυλο στους εν δυνάμει «δολοφόνους»


Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της χώρας, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και τον ΕΟΔΥ, με κοινοποίηση και στην Εισαγγελία Βόλου, απέστειλε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη με αφορμή οργανωμένη εκδρομή τουριστικού πρακτορείου προς την Τουρκία στην οποία συμμετέχουν πενήντα άτομα από τη χώρα μας. Η κ. Κολυνδρίνη ζητά τον ενδελεχή και αυστηρό έλεγχο όλων όσων συμμετέχουν στην εκδρομή.
Χρήστης των social media αποκάλυψε το γεγονός με ανάρτηση της, η οποία ήταν αρκετή για να «ξεσηκωθούν και οι πέτρες». «Την Παρασκευή έφυγε από Θεσσαλονίκη τουριστικό για Τουρκία. Επιστρέφουν την Τρίτη! Τι θα γίνει με αυτούς; 20 άτομα από Βόλο και 30 από Θεσσαλονίκη όλοι τους», ήταν η ανάρτηση που προκάλεσε χαμό. Ακολούθησε ορυμαγδός σχολίων από πολλούς Βολιώτες, οι οποίοι εξέφραζαν την οργή τους και την έντονη αντίδραση τους, απαιτώντας να ληφθούν αυστηρά μέτρα σε βάρος τους, αφού ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» και στη γειτονική χώρα. Αλλοι επίσης σχολίαζαν ότι θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα, μόλις το τουριστικό λεωφορείο περάσει τα ελληνικά σύνορα, προκειμένου να μην διακινδυνεύσουν άλλοι άνθρωποι εξαιτίας τους.
«Επειδή δεν θα διακινδυνεύουμε εμείς για κάποιους ανεγκέφαλους, θα ενεργήσουμε τα νόμιμα όπως πρέπει», έγραψε μια Βολιώτισσα. «Δεκαπέντε μέρες καραντίνα και τα έξοδα δικά τους», σχολίασε ένας άλλος. «Στα σύνορα, όχι εδώ! Εκτός από τον ιό κινδυνεύουμε και από την ασυνεννοησία τους», ήταν μία ακόμη επισήμανση ενδεικτική της έντονης δυσφορίας πολιτών για την απερισκεψία των συμπολιτών.
Σημειώνεται πως μόλις χθες, με εντολή της τουρκικής κυβέρνησης τέθηκαν σε καραντίνα 10.000 και πλέον Τούρκοι προσκυνητές, μόλις επέστρεψαν από επαρχία της χώρας, στην οποία φέρεται να εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα.



 
Υπενθυμίζεται ακόμη ότι η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι, από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, τα άτομα που εισέρχονται στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως υπηκοότητας ή χώρας προέλευσης, τίθενται υποχρεωτικά σε αυτοπεριορισμό, για διάστημα 14 ημερών από την ημέρα εισόδου τους στην χώρα. Προβλέπεται μάλιστα διοικητικό πρόστιμο για όσους παραβιάζουν την υποχρέωση αυτή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαδακης, μενουμε σπιτι, εκανε εκπομπη απο το σπιτι του.
Τι καταλαβαινεις; Οτι δουλευε και δουλευει σαν το σκυλο εκανε ΠΟΛΥ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ ολα αυτα τα χρονια και το συμπερασμα ποιο ειναι;
Εγινες πολυεκατομμυριουχος; ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ!
ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΤΑΜΑΧΙ ΣΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ!
Με πονο καρδιας σας το λεω, οπως ελεγε και ενας μαιντανος της τηλεορασης.

Ανώνυμος είπε...

Μένουμε σπίτι γιατί έτσι προβλέπει το σχέδιο ..........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...