Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Προσοχή Κορωνοϊοσκουπίδι.




Αφού δεν βρέθηκε ένας να λιντσάρει το σκουπίδι... Αν δεν ήταν "αριστερός" κι εκατομμυριούχος... αν ήταν δεξιός πόσα καρότσια θα φόρτωνε;


 




Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου επιβεβαιώθηκε ένα ακόμα κρούσμα κορωνοϊού, το 4ο επιβεβαιωμένο στο νησί.
Πρόκειται για άτομο που ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον ενός από τα τρία πρώτα κρούσματα.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να τρωτε ταχινοσουπες και μη φοβαστε τιποτα, ελαφριες ευκολοχωνευτες και πολυ αποτοξινωτικες.
Τα μετρα που εχω λαβει ειναι τα εξης.
Στο χερι και στις τσεπες χαλκο. Καθε πρωι στυβω δυο λεμονια γεμιζω το ποτηρι με νερο και το πινω με τη μια. Μετα απο μια ωρα πινω μια πολυβιταμινη. Και οταν πεινασω φτιαχνω μια ταχινοσουπα. Μια κουπα λεπτο ζυμαρικο ή ρυζι και εξι κουπες νερο. Το αφηνω να βρασει 10 λεπτα το ζυμαρικο ή οσο παρει το ρυζι για να μαλακωσει. Βαζω μεσα λιγο αλατι και 4-5 σκελιδες σκορδο. Σε ενα μπωλ βαζω αρκετο ταχινι, αν θελεις βαζεις και λιγοτερο, στυβω δυο μεγαλα λεμονια και κοκκινο καυτερο πιπερι και ανακατευω ελαφρια, οχι πολυ γιατι θα πηξει το ταχινι. Αν θελω προσθετω και νερο που βραζει για να τα αραιωσω.
Μολις βρασει το ζυμαρικο το κατεβαζω απο τη φωτια και προσθετω το χυλο απο ταχινι και λεμονι. Οσο τα αφηνεις να κρυωσει τοσο πιο πηχτο γινεται.
Μη βαλετε ελαιολαδο κρεμμυδια ή βουτυρο, δεν τρωγεται. Αν εχετε σησαμελαιο ναι ταιριαζει πολυ και γινεται ακομη πιο ευγευστο και δυνατοτερο. Αν τη φτιαξω με ρυζι βαζω μεσα και χορταρικα, σεληνο, ζωχο, λαχανο σπανακι ο,τι εχω.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...