Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Πόσο σεξ πρέπει να κάνεις σε ...Τούρκο Στρατοχωροφύλακα;


Παρά τις περιπολίες των 50+ πλοίων και σκαφών του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού και τους ανέμους έντασης πολλών μποφόρ που επικρατούν το τελευταίο 4ήμερο στο Αιγαίο, περισσότερα από 100 «προσφυγάκια» κατέφτασαν ανενόχλητα στο Καστελόριζο, προκαλώντας τον πανικό στους ακρίτες, καθώς περιφέρονται ανεξέλεγκτα στο νησί και βρίσκουν καταφύγιο όπου βρουν – κυρίως σε εγκαταλελειμμένα σπίτια.

Τό Καστελόριζον ἐάν δέν τό ξέρετε,ἔχει πληθυσμό περίπου 500 ἀτόμων. Πόσοι λαθρό πού ἔστειλε ὁ τρέλιακας Ἐρντογάν ἔφθασαν ἐχθές ; Ἑκατό καί βᾶλε. Δῆλα δῆ ἀντιστοιχοῦν τό λιγώτερον 1/5 μέ τούς Ἕλληνες κατοίκους του; !
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι απόπειρες κυρίως μεταναστών να εισέλθουν στη χώρα.
 
Είτε εκμεταλλευόμενοι το “προπέτασμα καπνού” των τουρκικών χημικών που εκτοξεύονται ασταμάτητα, είτε κάποιες φορές και αναγκαστικά δια της βίας, αναζητούν οι λάθρο κάποιο πέρασμα στον Έβρο.
Μόνον σήμερα, σε 12 ώρες 835 άτομα επιχείρησαν ανεπιτυχώς να περάσουν τα σύνορα, ενώ 16 που τα κατάφεραν, συνελήφθησαν.
Σύμφωνα με στοιχεία των ελληνικών αρχών, το 12ωρο από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής έως τις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής, στην περιοχή του Έβρου:
Συνελήφθησαν 16 άτομα. Οι περισσότεροι προέρχονται από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και το Μαρόκο
Εμποδίστηκαν 835 απόπειρες παράνομης εισόδου στην ελληνική επικράτεια.
Συγκεντρωτικά από τις 06.00 του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου οπότε και έφτασαν οι πρώτοι πρόσφυγες και μετανάστες στα ελληνικά σύνορα μετά το “πράσινο φως” του Ερντογάν, έως τις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής 6 Μαρτίου ο απολογισμός είναι ο ακόλουθος: Έχουν συλληφθεί 268 άτομα.Έχει αποτραπεί η παράνομη είσοδος σε 38.480 περιπτώσεις
Σύμφωνα με την κυβέρνηση, από τις 6 το πρωί του Σαββάτου έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης έχει αποτραπεί η είσοδος σε 27.823 περιπτώσεις, ενώ έχουν συλληφθεί 220 άτομα.
 Και καλά οι συλληφθέντες, είναι μετρήσιμο μέγεθος. Τους άλλους πώς τους υπολογίζει με τέτοια ακρίβεια;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...