Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Κάποιοι μας δουλεύουν αισχρά.


Σε μήνυμά του στο Twitter ο Κύπριος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, αναφέρει πως σήμερα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο πληροφόρησε πως «η Κύπρος είναι έτοιμη να αποστείλει δύναμη των Σωμάτων Ασφαλείας, για την προστασία των συνόρων της Ελλάδας, που ταυτόχρονα είναι και σύνορα της Ευρώπης». Προσθέτει επίσης πως η πρότασή του έγινε δεκτή.
Το μήνυμα του Κύπριου Προέδρου έχει ως εξής: «Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα με τον @PrimeministerGR πληροφόρησα ότι η Κύπρος είναι έτοιμη να αποστείλει δύναμη των Σωμάτων Ασφαλείας, για την προστασία των συνόρων της Ελλάδας που ταυτόχρονα είναι και σύνορα της Ευρώπης. Πρόταση που έγινε αποδεκτή.


Αντιοχλαγωγικη ομάδα της ΜΜΑΔ αποτελούμενη από 21 άτομα αναχώρησε με C130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας για την Ελλάδα, προκειμένου να συνδράμει στην προάσπιση και φύλαξη των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Την  αντιοχλαγωγικη ομάδα που μεταβαίνει στον Έβρο αποτελούν 15 άτομα από την ΜΜΑΔ, 2 από την αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας, 2 από την αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού και 2 από την αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας.

5 σχόλια:

Διηνέκης είπε...

Η Κύπρος, όσους είχε, τους έστειλε. Είναι καλά εκπαιδευμένοι τουλάχιστον.

Τηλέμαχος Δανέζης είπε...

Πάντα μας δουλεύουν οι Κύπριοι...πάντα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν φέρουν οπλισμό όμως.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε ασχετε!

Διηνέκης είπε...

Με C-130 ήρθαν. Όλο και κάτι θα έφεραν μαζί τους...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...