Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Πόσοι είναι οι φορείς στην Κρήτη; Μόνο ο θεός γνωρίζει.


Τρεις ασθενείς στην μονάδα κορωνοϊού στο ΠΑΓΝΗ - Μια ασθενής στον Άγιο Νικόλαο. Δύο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοιού έχουν καταγραφεί στην Κρήτη ,σήμερα.
Πρόκειται για έναν 62χρονο ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση και για μία 52χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε από τη Σητεία στην κοντινότερη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αυτή του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.
Η 52χρόνη γυναίκα ερχόταν σε καθημερινή επαφή με αρκετό κόσμο καθώς το κατάστημα της, λόγω των ειδικών μέτρων ήταν ανοικτό. Είναι ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ στο Μακρύ Γιαλό και έρχεται καθημερινά σε επαφή με κόσμο.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Άσπρο Ποταμό, περιοχή που βρίσκεται κοντά στον Μακρύ Γιαλό, διαμένουν Ιταλοί.
Συνολικά στην Κρήτη αυτή τη στιγμή έχουμε 6 επιβεβαιωμένα κρούσματα,όλα εισαγόμενα από το "εξωτερικό".



Οι οδηγοί ταξί αρνούνται να τους παραλάβουν.
 Η επικινδυνότητα της μεταφοράς αυτών των επιβατών είναι μεγάλη και για το λόγο αυτό απαγορεύεται η έξοδος τους από το λιμάνι και η επιβίβασή τους θα γίνει εντός του περιφραγμένου χώρου του λιμανιού από την πόρτα του καραβιού που θα τους μεταφέρει».

Όσο για την υποτιθέμενη γελοία καραντίνα; πόσοι από αυτούς είναι φορείς; Άγνωστο. Δεν θα πάνε να ψωνίσουν σε σούπερ μάρκετ; Δεν θα πάνε για τα απαραίτητα; δεν θα κυκλοφορήσουν μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους; Πόσους θα μολύνουν τότε; Η καραντίνα είναι σωστή όταν μαντρώνεις υγειείς για να μην μολυνθούν. Έχουν σκεφτεί ότι όταν "μαντρώνεις" όλους τους ένοικους μιας πολυκατοικίας μέσα, εάν υπάρχει ένας φορέας ανάμεσα τους μαθηματικά θα κολλήσουν όλοι; Τι μας ενδιαφέρει; να μην γεμίσουν τα νοσοκομεία, και ας πεθάνουν όλοι σταδιακά στα σπίτια τους που... δεν φαίνεται;   

Πέντε Έλληνες, ηλικίας 19 έως 24 ετών, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι Έλληνες επέστρεψαν στην Αθήνα από την Βρετανία με πτήση τσάρτερ και με τον υποχρεωτικό έλεγχο που υποβλήθηκαν βρέθηκαν ότι είχαν κολλήσει τον ιό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται κι άλλα αποτελέσματα από επιβάτες, Έλληνες και ξένους, που βρίσκονταν στις πτήσεις τσάρτερ που έφεραν κόσμο από το Λονδίνο.



ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...