Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Όλα έχουμε οι κούρδοι τρομοκράτες μας έλειπαν



Μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «DHKP-C» φέρονται να είναι τα άτομα που συνελήφθησαν σήμερα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Το εντυπωσιακό είναι το τούνελ 25 μέτρων μήκους και 4 μέτρων βάθους, το οποίο εντόπισαν οι Αρχές μέσα στην μονοκατοικία στην οδό Αυλώνος στα Σεπόλια. Εκεί, οι αστυνομικοί, εντόπισαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο και συγκεκριμένα αντιαρματικά, καλάσνικοφ, πιστόλια, πυροκροτητές και χειροβομβίδες.
Το συγκεκριμένο τούνελ ξεκινούσε από το κλιμακοστάσιο και έβγαζε στο πεζοδρόμιο έξω από την μονοκατοικία.  Οι Αρχές εκτιμούν ότι εκτός από το σημείο που έκρυβαν το βαρύ οπλισμό, θα το χρησιμοποιούσαν και ως δίοδο διαφυγής, εάν χρειαζόταν.
Η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής επεκτείνεται για να διαπιστωθεί εάν τα αντιαρματικά μπορεί να έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον οπλισμό που είχε χαθεί από στρατόπεδο στη Λέρο.
Συνολικά, έχουν προσαχθεί 26 άτομα, όμως, δικογραφία σχηματίζεται, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, για 8 με 10 άτομα.
Η οδός Αυλώνος στα Σεπόλια είναι αποκλεισμένη. Στα Εξάρχεια η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε και στα Εξάρχεια, στην οδό Τζαβέλλα 3.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το κτήριο που ερευνάται βρίσκεται στον αριθμό 7 της οδού Αυλίδος.  17 ακόμα προσήχθησαν από τα Εξάρχεια
Η υπόθεση που ερευνάται αφορά δίκτυο διεθνούς τρομοκρατίας που φέρεται να συνδέεται με οργανώσεις Κούρδων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΠΊΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟ . ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΑΓΟΥΜΕΣ ΜΕ ΚΡΥΜΕΝΑ ΟΛΠΑ ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ΤΑΛΜΟΥΔΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ , ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΜΟΣΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΙΑ , ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ .................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...