Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Προαναγγελία μακροχρόνιας καραντίνας για τους παππούδες


Δύσκολοι καιροί για όλους μας, αλλά περισσότερο για τους ηλικιωμένους που πλήττονται από τον κορωνοϊό και σύμφωνα με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν πρέπει η καραντίνα τους να κρατήσει ολόκληρο το 2020.
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υποστηρίζει πως μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο οι μεγάλοι άνθρωποι θα πρέπει να περιορίσουν τις επαφές τους, σε συνέντευξή της που έδωσε σήμερα στην εφημερίδα Bild.
«Χωρίς εμβόλιο θα πρέπει να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις επαφές των ηλικιωμένων. Το γνωρίζω πως είναι δύσκολο και πως η απομόνωση είναι βαριά, όμως είναι ένα ζήτημα ζωής, ή θανάτου. Θα πρέπει να παραμείνουμε πειθαρχημένοι και υπομονετικοί», είπε μεταξύ άλλων η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν που συνέχισε:
«Τα παιδιά κι οι νέοι θα χαρούν αργότερα περισσότερη ελευθερία κίνησης απ’ όσο οι πιο ηλικιωμένοι κι εκείνοι με προϋπάρχοντα ιατρικά προβλήματα. Ευελπιστώ για την ανάπτυξη ενός εμβολίου από ευρωπαϊκό εργαστήριο περί τα τέλη του έτους. Προκειμένου να μπορέσουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα να εμβολιασθούμε, είμαστε ήδη σε διαβουλεύσεις με φαρμακοβιομηχανίες για τις δυνατότητες μίας παγκόσμιας παραγωγής».


 Η επικεφαλής της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ξεκαθάρισε ότι όποιο χρηματικό ποσό και αν διατεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού θα δεσμεύσει πολλές γενιές πολιτών μελλοντικά  και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν με έξυπνο τρόπο.   «Τα δισεκατομμύρια και τα τρισεκατομμύρια που ξοδεύουμε σήμερα για να αποτρέψουμε μια μεγαλύτερη καταστροφή είναι μια επένδυση για τη μελλοντική μας προστασία και θα δεσμεύσουν πολλές γενιές. 

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, σε συνέντευξή της στην «Bild am Sonntag» συνιστά στους Ευρωπαίους να μην κλείσουν ακόμα τις καλοκαιρινές διακοπές τους.  «Συμβουλεύω να περιμένει κανείς για τέτοια σχέδια. Δεν μπορεί κανείς να κάνει αξιόπιστες προβλέψεις για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο», επισημαίνει και εμφανίζεται επιφυλακτική σε ό,τι αφορά την σύσταση της γερμανικής κυβέρνησης προς τους πολίτες να λάβουν ένα κουπόνι έναντι του ποσού που έχουν ήδη διαθέσει για τις κρατήσεις τους και όχι τα αντίστοιχα χρήματα.


Ερωτηθείς ο  Τσιόδρας για την δήλωση της προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλας Φον ντερ Λάιεν ότι η καραντίνα θα ισχύσει για τους ηλικιωμένους μέχρι το 2020, απάντησε: «Οι ηλικιωμένοι θα είναι οι τελευταίοι για τους οποίους θα αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, αυτό μπορούμε να το πούμε με σιγουριά».






Κορωνοϊός -Έρευνα: SOS από τα ελληνικά ξενοδοχεία . Φόβοιπως το 65% θα κηρύξει χρεοκοπία .


Δείτε στο economistas τον πίνακα που εξηγεί γιατί η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με πολύ δυσχερή σενάρια καθώς και τις αναλύσεις του Economist.


Στα 4,46 δισ. ευρώ ανεβαίνει η εκτίμηση για την απώλεια ξενοδοχειακού τζίρου για το 2020. Συνολικά η ανάγκη χρηματοδότησης για τα ελληνικά ξενοδοχεία διαμορφώνεται στα 1,79 δισ. ευρώ.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λεει εδω;

«Τα παιδιά κι οι νέοι θα χαρούν αργότερα περισσότερη ελευθερία κίνησης
απ’ όσο οι πιο ηλικιωμένοι κι εκείνοι με προϋπάρχοντα ιατρικά προβλήματα."

Σας λεει κατι το νεανικο τηλεοπτικο κοινο και το δυναμικο τηλεοπτικο κοινο;

Δεν σας λεει, θα σας πω εγω.

Στα πρωτοκολλα των σοφων της Σιων, ναι ναι αυτα που ειναι fake και μπουρδες, ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 35 ΕΤΗ.
ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 40 ΚΑΙ ΠΑΝΩ!
ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΕΙΠΑ, ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!
Ε ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ 'Η ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ...... ΣΥΝΩΝΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ...... FAKE ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ...........

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...