Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Ο καλός ο κακός και ο άσχημος.


Ο κορονοϊός  ξέφυγε από το κρατικό εργαστήριο ιολογίας της Γιουχάν που ελέγχουν οι κινεζικές ένοπλες δυνάμεις. Υπάρχουν ήδη, αποκαλυπτικές και διασταυρωμένες πληροφορίες των Αμερικανών βρετανικών υπηρεσιών για τις ευθύνες των Κινέζων. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε δώσει πιστοποιητικό ασφαλείας επιπέδου 4, στο εργαστήριο της Γιουχάν, για να δουλεύει πάνω σε επικίνδυνους ιούς. Τα επόμενα 24ωρα θα αρχίσει μεγάλη αντεπίθεση του Αμερικανού Προέδρου, με πλήθος αποκαλύψεων.
 Ήδη  οι εγκυρότερες αμερικανικές εφημερίδες- η WASHIGTON POST και οι TIMES της Νέας Υόρκης, φωτίζουν σκοτεινές πτυχές της παρασκηνιακής συνεργασίας των Κινέζων, του Αιθίοπα Προέδρου του ΠΟΥ και ορισμένων οικονομικών παραγόντων, όπως ο  Μπιλ  Γκέιτς.

Χθες το απόγευμα στις 6, ένας ηλίθιος άνθρωπος εδώ στην Αθήνα, επιχείρησε να διαψεύσει τις πληροφορίες του Προέδρου Τραμπ, του κου Πομπέο και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, υπερασπιζόμενος τον Αιθίοπα Πρόεδρο του ΠΟΥ και τους Κινέζους. Πρόκειται περί επικίνδυνου ηλίθιου. 
 Να προσέχει η κυβέρνηση.
Δυστυχώς, μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα δεν θα υπάρχει το Δελφινάριο στις 6 το απόγευμα και δεν θα έχουμε αυτή την εκπληκτική παράσταση που δίνει ο θίασος των τριών.
Είχα κάποιες αμφιβολίες, αλλά από χθες δεν έχω καμία. Ο ένας έχει παραλήρημα μεσσιανισμού και αισθάνεται κάπου υπεύθυνος για το θάνατο του παππού του και τις γιαγιάς του. Ο άλλος, ο αξύριστος, με το βαρύ βλέμμα και τη φωνή καπνιστή που γουστάρει άφιλτρα, έχει το σύνδρομο του πεζοναύτη, που ακούει στον ύπνο του να θερίζουν τα πολυβόλα στην Οκινάουα.

Ο ένας ανακοινώνει μηδενικούς αριθμούς για τον COVID -19 και ο άλλος φουντώνει, αγριεύει και φωνάζει : «όποιος πάει να ανάψει κερί στη μνήμη του πατέρα του, θα συλληφθεί πάνω από τον τάφο!».

Ο τρίτος, με τα χοντρά γυαλιά και το πλαδαρό πρόσωπο, κάθεται στη γωνία. Και μόλις ερωτηθεί για τα τεστ ή για τις μονάδες εντατικής θεραπείας, αναπηδά ελαφρά ως βάτραχος και κοάζει – απαντά αόριστα.

Ο Τσιόδρας εμμέσως πλην σαφώς, διέψευσε όλες τις καταγγελίες του Λευκού Οίκου και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, υπέπεσε στο ολίσθημα, να υπερασπιστεί τόσο τον Αιθίοπα Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, όσο και τους Κινέζους που κατηγορούνται για διαφυγή του ιού, από το εργαστήριο ιολογίας της Γιουχάν. Επίσης, για πρώτη φορά παραδέχθηκε ότι χρησιμοποιούνται σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας μας, οι συνδυασμοί φαρμάκων του Ντιντιέ Ραούλ.

Ο υιός Μητσοτάκης και αυτοί θα περάσουν στην ιστορία ως οι μεγαλύτεροι εξαπατητές των Ελλήνων .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα καλη ανασταση

ή εχουν τρελαθει οι κυβερνωντες ή εκβιαζονται
τιποτε αλλο δεν υπαρχει
που συνεχιζουν αυτο το παραμυθι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...