Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Ενας δήμαρχος... όλα τα λεφτά.


Όχι σαν τα δικά μας τα μαιμούνια που γλύφουν ασύστολα τους κυβερνώντες.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΦΟΥ ΦΑΙΔΩΝΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ. 23.4.2020
«ΚΛΕΒΟΥΝ» ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ KAΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η αισχροκέρδεια και η πλεονεξία στον τόπο μας δεν έχουν όρια.
Χθες, εγκεκριμένο εργαστήριο το οποίο περιλαμβάνεται σε αυτά που τους ανατέθηκε από το Υπουργείο Υγείας η διενέργεια μέρους των 20.000 τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού στην τιμή των 110 ευρώ περιλαμβανομένης της δειγματοληψίας, έδωσε προς τον Δήμο Πάφου την τιμή των 85 ευρώ. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει τη δειγματοληψία και ισχύει για τη διενέργεια 100 τεστ.
Τελικά, επιβεβαιώνεται πως η αναφορά-καταγγελία μου ότι η τιμή των 110 ευρώ που έδωσαν στο κράτος τα εν λόγω εργαστήρια, καθώς και οι τιμές των 150 ή/και 170 ευρώ που χρέωναν τους πολίτες οι οποίοι πήγαιναν απευθείας κοντά τους, ήταν όντως «μαυραγορίτικες».
Διότι, εάν η τιμή των 85 ευρώ για τη διενέργεια 100 μόνον τεστ είναι για ένα εργαστήριο συμφέρουσα όπως αποδεικνύει η χθεσινή περίπτωση, τότε εύλογα η τιμή των 110 ευρώ που εξακολουθεί να πληρώνει το Κράτος για τα 20.000 τεστ αλλά και οι πολίτες και οι επιχειρήσεις για τα ιδιωτικά τεστ, είναι όχι μόνον καταχρηστική αλλά «μαυραγορίτικη». Και δεν μιλάμε βέβαια για τις τιμές των 150 και 170 ευρώ που χρέωναν τους πολίτες για ένα σημαντικό διάστημα, αφού στην περίπτωση αυτή πρόκειται, κυριολεκτικά, για μια ανίερη πράξη εις βάρος ανθρώπων που αγωνιούσαν για την υγεία τους.
Το γεγονός ότι τα ιδιωτικά εργαστήρια, έσπευσαν να «κλειδώσουν» την τιμή των 110 ευρώ στηριζόμενα στο ποσό των 100 ευρώ που έδωσε αρχικά το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής και προσθέτοντας σε αυτήν 10 ευρώ για τη δειγματοληψία δεν αποτελεί επιχείρημα, αφού μετά τις δημόσιες δηλώσεις μου το Ινστιτούτο κατέβασε την τιμή του στα 75 ευρώ χωρίς τη δειγματοληψία και το Κράτος όρισε με διάταγμα την τιμή στα 110 ευρώ. Αντίθετα, η διατήρηση της τιμής αυτής αποτελεί απόδειξη της κερδοσκοπικής και καιροσκοπικής τους αντίληψης.
Με δεδομένο ότι έγιναν και θα γίνουν ακόμη χιλιάδες τεστ, επαναλαμβάνω και τονίζω κατηγορηματικά ότι η τιμή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 55 ευρώ περιλαμβανομένων όλων των συστατικών της τιμής. Να σημειωθεί μάλιστα ότι οι επιχειρήσεις θα κληθούν να καλύψουν οι ίδιες τη δαπάνη της διενέργειας των τεστ του προσωπικού τους προκειμένου να επαναλειτουργήσουν ή να συνεχίσουν τη λειτουργία τους το επόμενο διάστημα. Οποιαδήποτε τιμή πέραν αυτής θα είναι «μαυρογορίτικη».
23 Απριλίου 2020

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ Ο NOVARTIS ΕΔΩ ΔΕΣ ΝΑ ΟΡΜΗΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ! ΡΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΣΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ!

https://www.youtube.com/watch?v=3w7L6hSWSQ0&feature=youtu.be

Ανώνυμος είπε...

«Η Ορθοδοξία είναι η κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό», λέει ο Σουηδός υπουργός Εξωτερικών, Καρλ Μπιλντ…

Ο Καρλ Μπιλντ* (Nils Daniel Carl Bildt) υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας – ο οποίος υπήρξε και πρωθυπουργός της Σουηδίας (1991-1994), είναι τακτικός θαμώνας της Λέσχης Bilderberg…. (2006, 2008, 2009, 2013) του Council on Foreign Relations (CFR) και της Τριμερούς Επιτροπής και ένας από τους αρχιτέκτονες της πολιτικής της Ε.Ε. για την Ανατολική Ευρώπη – θεωρεί ότι η Ρωσία έχει αλλάξει προς το χειρότερο τα τελευταία χρόνια.

http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b7-%ce%bf%cf%81%ce%b8%ce%bf%ce%b4%ce%bf%ce%be%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%ba%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...