Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Κούνια που σας κούναγε.


Αισιόδοξη ότι «ο πιο ζωντανός και υποσχόμενος τομέας της ελληνικής οικονομίας, δηλαδή αυτός της φιλοξενίας» θα καταφέρει να λειτουργήσει με την έμπρακτη συμπαράσταση της κυβέρνησης, δηλώνει μιλώντας στο mononews.gr η κα Μάρι Δασκαλαντωνάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος Grecotel.  

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο κ. Φώτης Κοκοτός, της οικογενειακής ξενοδοχειακής επιχείρησης Ελούντα Α.Ε., που έχει τρία πολυτελή ξενοδοχεία στο Λασίθι, το Elounda Mare, Porto Elounda και το Elounda Peninsula.
Είμαστε έτοιμοι, μόλις δοθεί το «πράσινο φως» από την πολιτεία να υποδεχθούμε την πελατεία μας, λέει στο mononews.gr και σημειώνει, πως ενδεχομένως να μην ανοίξουν και τα τρία ξενοδοχεία της αλυσίδας. Ωστόσο όπως λέει όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε κεντρικό επίπεδο για το άνοιγμα των ξενοδοχείων και κάτω από ποιες προϋποθέσεις και πότε θα γίνει αυτό.
Προς το παρόν οι ξενοδόχοι «τρέχουν» διάφορα σενάρια για την επόμενη μέρα, και σημειώνουν πως ακόμα και αν λειτουργήσουν από τον Ιούλιο και μετά, το σίγουρο είναι ότι η σεζόν θα κλείσει με πτώση στα έσοδα πάνω από -50%.
Και παραδέχονται πως το 2020 οικονομικά έχει χαθεί. «Πάμε για το 2021. Η σεζόν φέτος είναι στον αέρα», λένε χαρακτηριστικά.

Γνωρίζετε ότι εάν σας κάτσει η στραβή με κρούσμα μπαίνουν όλοι σε καραντίνα και δεν φτάνει όλο το ξενοδοχείο για αποζημιώσεις στους υπόλοιπους ; Ποιος μπορεί να προεξοφλήσει ότι στα εκατομμύρια διανυκτερεύσεις, δεν θα υπάρξουν χιλιάδες κρούσματα; Τι βλακείες είναι αυτές που λέτε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ντ.Μπακογιάννη: «Η Τουρκία δεν μας στέλνει μετανάστες με κορωνοϊό - Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»
https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/868199_ntmpakogianni-i-toyrkia-den-mas-stelnei-metanastes-me-koronoio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...