Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Μπόνους νόμιμο πήδημα για 40 ολόκληρα λεπτά.


Σύμφωνα, με πληροφορίες του εγκυρου cretalive, η κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά να προσθέσει ακόμα μία μετακίνηση. Αυτή που θα αφορά , αυστηρά πάντως και με όρους, της ερωτικής συνεύρεσης! Ναι, είναι το δώρο έκπληξη για όσους πειθαρχούν και "μένουν σπίτι" όλο αυτό το διάστημα. Από το επιτελείο του υπουργού κ.Πιερρακάκη έχουν ρίξει στο τραπέζι ακόμα μία επιλογή κατ' εξαίρεσης μετακίνησης πολιτών και αυτή αφορά τα (νόμιμα) ζευγάρια που λόγω πανδημίας και μέτρων έχουν μείνει χώρια.
Έτσι, σύμφωνα με όσα ισχύουν και το σχέδιο που έχει διαρρεύσει, αναμένεται να προστεθεί και η επιλογή Β 6.1 για μετακίνηση που να αφορά την ερωτική συνεύρεση, η οποία για να γίνεται θα πρέπει να συμπληρώνεται το σχετικό έγγραφο ή να γίνεται η αποστολή sms. Μόνο που η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με την έως τώρα διαδικασία έχει να κάνει με τα στοιχεία. Σε αυτά προστίθεται και η διεύθυνση του προορισμού. Δηλαδή αν κάποιος/α θέλει να βρεθεί με τον/την σύντροφο θα πρέπει να γράψει εκτός από τη δική του διεύθυνση και τη διεύθυνση προορισμού. Αυτονόητο επίσης είναι ότι θα υπάρξει πάλι χρονικός περιορισμός- καταρχήν θεωρείται ικανός χρόνος μάξιμουμ ολοκλήρωσης τα 40'. Κάτι που βέβαια που θα προκαλέσει αντιδράσεις μια και δεν θεωρείται από όλους το 40λεπτο ικανός χρόνος ολοκλήρωσης, ευνοούνται δε οι έχοντες πρόωρη ανακούφιση.
"Αυτά είναι υπό εξέταση, αν χρειαστεί να κάνουμε βελτιώσεις στον χρόνο, τον τρόπο και τον αριθμό ατόμων θα το δούμε στην πορεία. Προς το παρόν αναφερόμαστε σε συγκεκριμένο χρόνο, τα άτομα θα είναι δύο και πάντα νόμιμα ζευγάρια. Αυτό δίνουμε τώρα ως μπόνους" έλεγαν χθες στελέχη της κυβέρνησης.
Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι μια τέτοια κίνηση θα πυροδοτούσε αλυσιδωτές αντιδράσεις πρώτον γιατί δεν αφορά το σύνολο του πληθυσμού, αλλά ένα μικρό ποσοστό καθότι ορισμένοι κυβερνητικοί παράγοντες εμμένουν στη...νομιμότητα της συνεύρεσης και τέλος στα προσωπικά δεδομένα που δεν διασφαλίζονται. Οπότε μάλλον είναι ένα μέτρο που χρήζει σήμερα κιόλας, που ξεκινά ο μήνας, επανεξέτασης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και πως θα αποδεικνυεται οτι η εξοδος θα ειναι για ξεφορτωμα;
θα πρεπει η στυση να ειναι εμφανης κατα την μεταβαση;
η θα πρεπει να κανει υπευθυνη δηλωση του ετερον ημισυ;
η αν προκειται για επισκεψη σε σπιτι ,κοινως μπορδελο, να κοβεται αποδειξης η τιμολογιο;
ε; ε; για πες!

art ant είπε...

Aχαχαχα, καλό μήνα & του χρόνου με υγεία το... Πρωταπριλιάτικο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...