Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Μια ζωή το ίδιο έργο....Έλληνες σε ρόλους “σπιούνων” και “ρουφιάνων”


Όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, όλα ξεκίνησαν το πρωί της αναστάσιμης μέρα. Μία μαλακισμένη, κάτοικος της περιοχής που περνούσε έξω από την εκκλησία άκουσε από το εσωτερικό του ναού δοξολογία και χωρίς να δείξει κανέναν σεβασμό στον ιερό χώρο η γυναίκα εισέβαλε στο εσωτερικό και άρχισε να φωνάζει δυνατά “Έχετε λειτουργία…Έχετε λειτουργία… την αστυνομία”. Φυσικά στον ιερό ναό δεν πραγματοποιούνταν καμία Θεία λειτουργία εκείνη την ώρα, το μόνο ακούγονταν ήταν ένα cd με την φωνή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου από live ηχογράφηση.
Η μαλάκω που δεν είχε άλλο πρόβλημα στην κωλοζωή της αν και δεν άργησε να καταλάβει το λάθος της,  όχι μόνο συγνώμη δεν ζήτησε, αλλά πήγε και υπέβαλλε καταγγελία με αποτέλεσμα στο ναό να εμφανιστούν αστυνομικοί του Α.Τ Ηλιουπόλεως.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πανε σταγονα σταγονα

Οι υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ επιβεβαίωσαν τις πρώτες περιπτώσεις κορωνοϊού σε κατοικίδια ζώα και πρόκειται για δύο γάτες στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την Υπηρεσία Επιθεώρησης Υγείας των Ζώων και Φυτών του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ

«Οι γάτες ζουν σε δύο ξεχωριστές περιοχές της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Και οι δύο είχαν ήπια αναπνευστικά συμπτώματα», τονίζει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει πως κανένας από τους ανθρώπους που έμεναν μαζί τους στο σπίτι δεν έχει προσβληθεί από τον ιό.

Ανώνυμος είπε...

Ηταν άραγε μαλάκω ή πληρωμένη πράκτορας 450 και πλέον αιρέσεων που αλωνίζουν την χώρα? Η σαϊεντολογία της NWO είναι αν και παράνομη είναι πάντοτε παρούσα.

Ανώνυμος είπε...

Ηταν άραγε μαλάκω ή πληρωμένη πράκτορας 450 και πλέον αιρέσεων που αλωνίζουν την χώρα? Η σαϊεντολογία της NWO είναι αν και παράνομη είναι πάντοτε παρούσα.

Ανώνυμος είπε...

Θυμασαι τι ειχα γραψει για Κωρονοιο και καπνισμα;

«Μεταξύ των ασθενών αυτών δεν υπάρχουν παρά 5% καπνιστές», δήλωσε ο καθηγητής Ιατρικής Zahir Amoura, επικεφαλής της μελέτης.

«Δηλαδή, υπάρχουν 80% λιγότεροι καπνιστές μεταξύ των ασθενών της Covid σε σχέση με το ποσοστό τους στον γενικό πληθυσμό, ίδιου φύλου και ηλικίας».

«Σύμφωνα με την υπόθεση, η νικοτίνη προσκολλάται στον κυτταρικό υποδοχέα που χρησιμοποιείται από τον κορονοϊό -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ, ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΡΟΝΑΙΟ-

και τον εμποδίζει να προκολληθει» και κατά συνέπεια να διεισδύσει στα κύτταρα και να εξαπλωθεί στον οργανισμό», δηλώνει ο καθηγητής Jean-Pierre Changeux, του Ινστιτούτου Παστερ και του Collège de France.

Ανώνυμος είπε...

Και η επιβεβαιωση σημερα το πρωι

Σχεδόν «καταδικασμένοι» όσοι διασωληνώνονται λόγω κορωνοϊού: 9 στους 10 πεθαίνουν - Τι αποκαλύπτει η έρευνα

ΑΦΟΥ ΒΡΕ ΜΑΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ, Ο ΥΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ; ΘΑ ΘΕΡΙΕΨΕΙ!
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...