Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.


Μαύρες» εκτιμήσεις έκανε και ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, για τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού στην ελληνική οικονομία.
Όπως είπε σε συνέντευξη Τύπου, «η Η Ελλάδα ξεκινούσε να βλέπει τους καρπούς των προσπαθειών της και ένα αναπτυξιακό μομέντουμ, πριν από την κρίση». «Από το ξέσπασμα της πανδημίας θα χτυπηθεί ιδιαίτερα σκληρά», εκτίμησε και εξήγησε ορισμένους λόγους:
- Υπάρχει μεγάλη εξάρτηση από τον τουρισμό και τις μεταφορές, ενώ παράλληλα η οικονομία στηρίζεται στην ύπαρξη μεγάλου αριθμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
- Έχει περιορισμένο δημοσιονομικό χώρο, αλλά και το πρόβλημα των μη εξυπηρετούμενων δανείων που είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη. Ετσι, οι τράπεζες θα δυσκολευτούν να στηρίξουν την ανάκαμψη.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των τεχνοκρατών του ΔΝΤ φαίνεται ότι η Ελλάδα θα απωλέσει ποσοστό το 10,1% του ΑΕΠ του 2019, το 2020.
Το 2021 μας δίνει μια άνοδο περί το 5%, άρα κατά το ΔΝΤ, θα έχουμε μεσοσταθμικές απώλειες του 7,5% στην διετία 2020-21.
Με αποτέλεσμα να επιστρέψει η χώρα στο πρόσφατο «μαύρο» παρελθόν της δεκαετούς οικονομικής περιδίνησης.
Την ίδια στιγμή η Τουρκία, με ήδη πενταπλάσιο ΑΕΠ σε σχέση με την Ελλάδα, θα καταγράψει βάσει του ΔΝΤ, στο ίδιος χρονικό διάστημα μικρές απώλειες  με ύφεση στο 5% και ανάπτυξη επίσης κατά 5% το 2021. 
Τα πράγματα είναι απλά: Η Ελλάδα έχει υποστεί μια οικονομική καταστροφή της έκτασης του 25% του ΑΕΠ το διάστημα 2019-2019, βασικά λόγω Μνημονίων.


Η κυβέρνηση Μητσοτάκη από αρχές Απριλίου βάζει χέρι στο μαξιλάρι των €37 δισ. ενώ υποστηρίζει το αντίθετο.Ήδη έφυγαν σχεδόν τα μισά.

Ραγδαία επικοινωνιακή εξάπλωση του Κορόιδο-ιού. Παρ΄όλες τις προσπάθειες, τους βγήκε μόνο ένας θάνατος και 22 νέα κρούσματα.
 Αυτοί όμως το βιολί τους.
Διαλαλούν: 2.192 κρούσματα, και 102 θάνατοι!

Με «εξαφανισμένο» τον COVID-19, η Ελλάδα παραμένει παράλυτη! Επί σειρά ημερών «μηδενικοί» οι αριθμοί θανάτων και κρουσμάτων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιακοπουλος εσφαξε με βαμβακι τον Βενιζελο που ειπε οτι ειναι fake news το βιολογικο τσιπακι που προτεινε ο Gates

....Ο Bill Gates λοιπόν, από το ίδρυμα που έχει με την σύζυγό του τη LINDA, χρηματοδοτεί με πάνω από 20.000.000 δολάρια, τουλάχιστον ένα εγχείρημα (δεν αναφέρομαι σε τυχόν άλλα) δημιουργίας ενός εμφυτεύματος , χρηματοδοτώντας την MICROCHIPS BIOTECH INC.

Να σας πω τι κάνουν αυτοί στον τομέα αυτό (σας το δίνω και στα αγγλικά):

Microchips’ innovative drug delivery technology is designed to store and precisely deliver hundreds of therapeutic doses over months or years in a single implant. The implant is intended to be operated by the patient to deliver medication on demand or on a pre-determined schedule that can be activated or deactivated wirelessly, as required.

Μετάφραση: Η καινοτόμος τεχνολογία της MICROCHIPS πάνω στην χορήγηση φαρμάκων, έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύει και με ακρίβεια να χορηγεί, εκατοντάδες θεραπευτικών δόσεων για μήνες ή χρόνια, μέσα από ένα και μόνο εμφύτευμα. Το εμφύτευμα πρόκειται να το χειρίζεται ο ασθενής κατά βούληση, ή με προκαθορισμένο πρόγραμμα που μπορεί να ενεργοποιείται ή να απενεργοποιείται ασύρματα (!!!!!) όπως απαιτείται.

Η αρχική χρήση, αναφέρεται ότι μπορεί να είναι η αντισύλληψη ή η ορμονοθεραπεία των γυναικών, αλλά το ηλεκτρονικό αυτό εμφύτευμα, σαφώς και έχει ή θα μπορούσε να έχει, τις παρακάτω ιδιότητες.....

https://www.el.gr/nea-taxh-2/liakopoylos-kopste-ta-paramythia-me-ta-d/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...