Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Νέο Kρανίδι η Μαλακάσα;


Την παράταση για μια εβδομάδα των περιοριστικών μέτρων που έληγαν στις 27 Απριλίου για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όπως είπε τα μέτρα παρατείνονται έως τις 4 Μαΐου επαναλαμβάνοντας ότι την επόμενη εβδομάδα θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώσεις για τη μετάβαση στην επόμενη φάση της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Σε καραντίνα έχουν τεθεί η δομή, αστυνομικοί της ΓΑΔΑ και γιατροί σε Παίδων και Καπανδρίτι.
Συγκεκριμένα μπήκαν σε καραντίνα αστυνομικοί της προστασίας ανηλίκων, του Κ.Υ. Καπανδριτίου, γιατροί από το Παίδων, αστυνομικοί που τους μετέφεραν και ξαναμπαίνει σε καραντίνα και όλη η δομή της Μαλακάσας μέχρι να γίνει έλεγχος. Στους χώρους της ΓΑΔΑ έγινε απολύμανση, ενώ σε καραντίνα έχουν μπει και οι οικογένειες των αστυνομικών και των υπηρεσιών που ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Συγκεκριμένα πρόκειται , για έναν άνδρα, ο οποίος το Μεγάλο Σάββατο προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, προκειμένου να καταγγείλει την κακοποίηση του ανήλικου παιδιού του από ομοεθνή του.
Στη συνέχεια, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του μεταφέρθηκαν στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), στην Αθήνα
Την Κυριακή του Πάσχα, δε, το ανήλικο παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων για να υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις και να διαπιστωθεί αν υπέστη πράγματι σεξουαλική κακοποίηση.
Τα μέλη της οικογένειας, όσο βρίσκονταν στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου υποβλήθηκαν σε έλεγχο για τον κορονοϊό, ο οποίος «βγήκε» θετικός για τον πατέρα.
Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλες οι επαφές του Αφγανού τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών του Κέντρου Υγείας, των αστυνομικών της ΓΑΔΑ, των νοσηλευτών του «Παίδων», καθώς και των συνοδών αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...