Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Τσιόδρας. Διαλέγεται και παίρνετε.






Τσιόδρας : 50 νεκροι 81 νέα 1415 συνολικά.

Ο Τσιόδρας επιχειρεί σκόπιμα να τρελάνει τον πληθυσμό σχετικά με τα ατομικά μέτρα προστασίας διασπείροντας ΔΙΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
Στη σημερινής συνέντευξης δηλώνει: "Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ΔΕΝ χρειάζεται να φοράς μάσκα αν δεν νοσείς".  Και πώς να γνωρίζουμε άν νοσούμε ή όχι αφού ΔΕΝ έχουμε πρόσβαση στα μοριακά διαγνωστικά test;
Την απάντηση τη δίνει ο ίδιος (διαψεύδοντας τον προηγούμενο εαυτό του) προς το τέλος της συνέντευξης τύπου, σε άλλη ερώτηση που αφορά στην ευκολία διασποράς της νόσου λέγοντας: "Θεωρητικά, όλοι μας μπορεί να έχουμε τη νόσο" " Να συμπεριφερόμαστε σαν να έχουμε τη νόσο".
ΣΥΝΕΠΩΣ.
Ή η νόσος μεταδίδεται δυνητικά από τον καθένα μας (αφού δεν έχουμε πρόσβαση στα διαγνωστικά test) και ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να φοράμε μάσκα σε κλειστούς χώρους ή σε κατά πρόσωπο συναντήσεις με άλλους ή ο ιός δεν έχει τέτοια επιθετική διασπορά όσο μας λένε και τα μέτρα εγκλεισμού των πάντων στα σπίτια είναι σκόπιμα αλλά άχρηστα ως προς την προφύλαξη από τη διασπορά.
Πουλώντας τρέλα ο Τσιόδρας σχετικά με την ανακοίνωση του ΠΟΥ (που είπαμε πως λέει "ΔΕΝ χρειάζεται να φοράς μάσκα αν δεν νοσείς") και μην κάνοντας ο ίδιος τα απαραίτητα διαγνωστικά test στον πληθυσμό, απομένει το μήνυμα: "η μάσκα (που είναι απαραίτητη αν νοσείς και ας μην το ξέρεις) Δεν είναι απαραίτητη αν νοσείς και δεν το ξέρεις".

Η γρίπη προκαλεί 650.000 θανάτους σε έξι μήνες και ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει 41.000 σε τρεις μήνες! Όμως οι θάνατοι από γρίπη δεν ακούγονται…

Ανασυντάσσουν κάποιοι τον δήθεν πολιτισμένο κόσμο με την δικαιολογία του κορονοϊου.για αυτό δεν έχουν χτυπηθεί πολύ μη ενδιαφέρουσες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...