Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Πόσες χιλιάδες είναι οι «ασυμπτωματικοί φορείς» σε όλες τις... «δομές»;


Πριν από λίγες ώρες εντοπίστηκαν 150 κρούσματα κορωνοϊού σε σύνολο 156 από όλη την Ελλάδα στη δομή παράνομων μεταναστών στο πανέμορφο Κρανίδι Αργολίδος, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιά, να ανακοινώνει τώρα, υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας στο δήμο Ερμιονίδας από τις 20:00 έως τις 08:00, καθημερινά για τις επομενες 14 μέρες!
Πρόκειται για έναν τουριστικό δήμο, που καταστρέφεται οικονομικά, αλλά όχι μόνο αυτός: Οι Σπέτσες και η Υδρα που είναι επίσης απέναντι και επικοινωνούν με καραβάκια, η ευρύτερη Αργολίδα με Ναύπλιο, Μυκήνες, Επίδαυρο κλπ. μπαίνουν στο «κόκκινο».
Συνολικά εξετάστηκαν 497 δείγματα, 150 βρέθηκαν θετικά, εκ των οποίων τα 148 αφορούν φιλοξενούμενους στη δομή ενώ τα άλλα δύο μία εργαζόμενη εκεί και ένα στέλεχος της δομής.
Η δομή των παράνομων μεταναστών μπήκε σε καραντίνα από τη Μεγάλη Πέμπτη, χωρίς να ανακοινωθεί τίποτα, για να προστατευθούν οι κάτοικοι της Αργολίδας! 
Τους είχαν εγκαταλείψει στη τύχη τους!



Στους 120 έφτασαν οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορονοϊό. Πριν από λίγο κατέληξε μια γυναίκα 101 ετών, η οποία νοσηλευόταν στο "Σωτηρία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...