Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

«Εικονική επιδημία»


Μια πασίγνωστη Αμερικανίδα γιατρός, η Δρ Annie Bukacek, που έχει επανειλημμένα βραβευτεί για τις ιατρικές της μελέτες, είναι δηλαδή ευυπόληπτο πρόσωπο στο χώρο της επιστήμης και της ιατρικής, είχε το θάρρος να βγει στο γνωστό αμερικανικό κανάλι, FoxNews, και να καταγγείλει ουσιαστικά ότι τα νούμερα θανάτου από τον Κορονοϊό που μεταδίδουν ΜΜΕ είναι όλα ψευδή και ότι βρήκαν την ευκαιρία να αποδίδουν σε κάθε περίπτωση θανάτου από πνευμονία και όχι μόνο, ότι πέθανε από τον Κορονοιό για να τρομοκρατούν έτσι τον κόσμο, (και στη Ελλάδα) .
Όπως υποστήριξε η γνωστή Αμερικανίδα γιατρός, οι γιατροί στα γνωστά νοσοκομεία των ΗΠΑ έχουν εντολές να αποδίδουν τους θανάτους από διάφορες ασθένειες, κυρίως πνευμονίες, στον Κορονοιό, έτσι διογκώνεται υπερβολικά ο φόβος του θανάτου από την πανδημία.
Η Μοντάνα Δρ Annie Bukacek λέει ότι τα πιστοποιητικά θανάτου COVID-19 χειραγωγούνται και ότι το CDC δίνει εντολή στους γιατρούς να υπερβάλλουν τους θανάτους COVID-19 σε πιστοποιητικά θανάτου.
Παράλληλα η Δρ Bukacek υποστήριξε ότι και τα νούμερα των θανάτων που δίνονται σε διάφορα κράτη και προκαλούν έντονο πανικό, είχαν… προδιαγραφεί πριν από την εξάπλωση της επιδημίας και εδώ γεννάται το ερώτημα κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
nikosxeiladakis.gr



Το 1918, ο ιός της ισπανικής γρίπης σκότωσε περίπου 700.000 ανθρώπους στις ΗΠΑ και εκατομμύρια ανθρώπους σε άλλες χώρες. Πιο πρόσφατοι είναι οι ιοί SARS, MERS και Ebola. Τη μεγαλύτερη σημασία σε τέτοιες περιπτώσεις έχει η ετοιμότητα των εθνικών συστημάτων υγείας: η διαθεσιμότητα των διαγνωστικών τεστ, των νοσοκομειακών κλινών και του εκπαιδευμένου προσωπικού, καθώς και η προμήθεια μασκών και αναπνευστήρων, ώστε να αντιμετωπιστούν οι επιδημίες.

Στις ΗΠΑ, το ρόλο αυτό αναλαμβάνουν κυρίως ιδιωτικές επιχειρήσεις με μόνο στόχο το κέρδος. Δεν ήταν και εξακολουθεί να μην είναι, κερδοφόρα η παραγωγή και συγκέντρωση τέτοιων προϊόντων. Αυτός είναι και ο λόγος που μια τέτοια προετοιμασία δεν γίνεται.
Εξάλλου όλα τα κρεβάτια των εντατικών πρέπει να είναι κατειλημμένα. Αλίμονο εάν υπάρχει κενό. Πέφτουν κεφάλια διότι είναι ασύμφορο.


Μέχρι τώρα, τα επίσημα στοιχεία λένε.

Στην Ιταλία το 87,9% των νεκρών από κορωνοϊο είναι άτομα με ηλικία άνω των εβδομήντα ετών ( https://www.iefimerida.gr/…/koronoios-thymata-italia-ehoyn-… ) και το 99,2% των νεκρών όλων των ηλικιών είχαν ένα ή περισσότερα υποκείμενα νοσήματα (https://www.iatropedia.gr/…/koronoios-italia-apo-p…/128709/- παρόμοια είναι τα στοιχεία και στην Κίνα).

Στη Νέα Υόρκη, απ'όπου και το βιωματικό του γιατρού, σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία, μπορεί μεν το 44% των ασθενών (όχι των νοσηλευόμενων) του κορωνοϊού να βρίσκονται στην ηλικιακή κατηγορία των 18 έως 44 ετών, αλλά αντιπροσωπεύουν μόνο το 4% των θανάτων. (χωρίς να διευκρινίζεται αν κάποιοι από αυτούς έπασχαν από κάποια υποκείμενα νοσήματα- https://www.iefimerida.gr/ko…/koronoios-ipa-stoys-365-nekroi )

Στην Ελλάδα πάλι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο μέσος όρος των διασωληνωμένων είναι τα 68 έτη και οι περισσότεροι υποφέρουν από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Επίσης ο μέσος όρος ηλικίας των νεκρών από κορωνοϊο στην χώρα μας είναι τα 75 έτη. ( http://newpost.gr/…/koronoios-synehis-ayxisi-ton-kroysmaton… )

Και χθες ο Τσιόδρας στη συνέντευξη Τύπου, ξεκαθάρισε ότι οι θάνατοι νέων ανθρώπων χωρίς υποκείμενο νόσημα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.


90 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα. Η γρίπη ξεπέρασε τους νεκρούς από τον κορονοϊό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΑΛΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ CABAL .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...