Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Οι απαγορεύσεις ισχύουν μόνο για τους μη έχοντες εξουσία.





Tο Κρανίδι, βρίσκεται σε αυστηρή καραντίνα μετά τον εντοπισμό 150 θετικών κρουσμάτων σε δομή λαθρομεταναστών, τα περισσότερα που έχουν εντοπιστεί σε μία περιοχή.  Ο Χαρδαλιάς όμως «ξέχασε» τους κανόνες που ο ίδιος διακηρύττει (εντόνως) καθημερινά και συνωστίσθηκε μαζί με «τοπικούς άρχοντες» και πολλούς άλλους, μπροστά από το δημαρχείο της Ερμιόνης. Μάλιστα σχεδόν κανείς από αυτούς δεν φορούσε μάσκα, ενώ εξυπακούεται πως η «συγκέντρωση» ήταν πάνω από 10 άτομα κάτι που μόλις πριν από λίγες ημέρες, το τριήμερο της Ανάστασης, τιμωρούνταν με πρόστιμο 1000 ευρώ έκαστος. Επιπλέον, ανησυχητικό είναι πως υπήρξε συνωστισμός και σε κλειστό χώρο, πάλι χωρίς μέτρα προστασίας από τον Νίκο Χαρδαλιά αλλά και κάποιους από τους συμμετέχοντες, καθώς όπως βλέπουμε στην φωτογραφία από το δημαρχείο της Ερμιόνης κάθονταν δίπλα-δίπλα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.



Θα πέσουν τίποτα αγωγές εκατομμυρίων από πολίτες κατά των υπευθύνων για την ταλαιπωρία τους;

Σημειώνεται ότι χθες εντοπίστηκαν στη «δομή φιλοξενίας» 150 κρούσματα με αποτέλεσμα να τεθεί σε καραντίνα το ξενοδοχείο Galaxy στο Πόρτο Χέλι, όπου στεγάζεται δομή αιτούντων άσυλο, αλλά και ο Δήμος Ερμιονίδας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Αυτό σημαίνει μεγάλη οικονομική ζημιά.

Σε καραντίνα μπήκαν 13.500 Άνθρωποι.



Εμπόλεμη ζώνη το Κρανίδι: λάθρο απο την υποσαχάρια Αφρική με κορωνοϊό επιτέθηκαν στους διανομείς του ΕΟΔΥ και τους πήραν τα τρόφιμα! Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων παρά το συναγερμό που έχουν σημάνει οι Αρχές στην περιοχή μετά τα 151 ασυμπτωματικά κρούσματα κορωνοϊού τρέχουν προς τη ομάδα που έχει αναλάβει τη διανομή των γευμάτων και πριν προλάβουν καλά-καλά τα να μοιράσουν τ' αρπάζουν μέσα από τα κουτιά τις προμήθειες. Λίγα λεπτά αργότερα το κλιμάκιο αποχωρεί από το σημείο καθώς η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...