Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Πήγε για μαλλί, και βγήκε με ....διαρκείας.


Ο… περιβόητος παππούς που θέλησε να πάει το πρωί της Παρασκευής (10/4) στο γήπεδο της ΑΕΚ και δέχθηκε πρόστιμο θα είναι το πρώτο εισιτήριας διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά». Η ιστορία με τον παππού, που το πρωί πήγε να δει τα έργα στην Αγιά Σοφιά με αποτέλεσμα να τον σταματήσει η Αστυνομία και να του επιβάλει το πρόστιμο των 150 ευρώ, έχει συγκινήσει τους πάντες….
Και προφανώς, όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον ηγέτη της Δημήτρη Μελισσανίδη, o οποίος, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, πήρε την πρωτοβουλία να αναζητηθεί ο ηλικιωμένος φίλος της ομάδας και να του δοθεί τιμής ένεκεν το πρώτο εισιτήριο διαρκείας στην Αγιά Σοφιά, για να έχει όλη την άνεση να απολαύσει αυτό που τόσο πολύ αγαπάει, ενώ παράλληλα θα πληρώσει η ομάδα και το σχετικό πρόστιμο που του επιβλήθηκε.
Επίσης υπήρξε επικοινωνία με τον ηλικιωμένο κύριο, προκειμένου η ΑΕΚ να καλύψει τα χρήματα του προστίμου, αλλά και με τις απαραίτητες συστάσεις και σε εκείνον. Η επίσκεψη στο γήπεδο δεν… ανήκει στις εξαιρέσεις του νόμου και η ΑΕΚ από την πλευρά της, τονίζει πως πρέπει να υπάρχει αυτοσυγράτηση σε όλους τους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...