Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Η συνωμοσία της αγέλης.


Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς στη νέα ενημέρωση για τον κορωνοϊό.
Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι 17 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 2.534 και οι νεκροί τρεις.
Το Σαββατοκύριακο έφτασαν στην Αθήνα 489 άτομα, με πτήσεις εξωτερικού. Τέσσερις βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Δηλαδή 1%. Για βάλε τώρα στα τέσσερα εκατομμύρια τουρίστες που δήθεν περιμένουμε πόσα θα είναι τα κρούσματα; Κάπου  40.000 βάσει των δικών τους νούμερων. Δηλαδή άντε γειά.
Μπορούμε να αντιληφθούμε ότι υπάρχουν τεράστια εγχώρια συμφέροντα που πιέζουν να ανοίξει η αγορά, να δουλέψουν τα ξενοδοχεία, οι αεροπορικές εταιρίες, κλπ.
Η γνώμη μας είναι ότι φέτος δεν πρέπει να πατήσει το πόδι του στη χώρα μας ούτε ένας τουρίστας.
Το διάστημα έως το επόμενο καλοκαίρι πρέπει να το αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες του τουρισμού μας ώστε να αναδιαμορφώσουν τις τουριστικές τους μονάδες σε μία φιλοσοφία που θα είναι πιο επιλεκτική όσο αφορά τους τουρίστες που θα δέχονται συνυπολογίζοντας πολλές παραμέτρους ασφαλείας, πραγματικής ψυχαγωγίας, φιλοξενίας και αισθητικής.
Το να ανοίξουμε την χώρα μας στους τουρίστες μπορεί να αποδειχθεί εφιαλτικά μοιραίο με διαστάσεις μικρασιατικής καταστροφής.





Η Νουδούλα χωρίς ρεμούλα δεν μπορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...