Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Πάντως οι Κύπριοι διαμαρτυρήθηκαν στον....Ο.Η.Ε.


Έρευνες στα δυτικά της Κύπρου, εντός της κυπριακής ΑΟΖ, ξεκίνησε το γεωτρύπανο Γιαβούζ, αποκάλυψε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ, σύμφωνα με τη milliyet.

Σε συνέντευξη του στο TVNET o Ντονμέζ ανάφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή στην ανατολική Μεσόγειο και το Oρούτς Ρεις και το Μπαρμπαρός συνεχίζουν τις σεισμικές έρευνες, αλλά και το Γιαβούζ ξεκίνησε τις γεωτρήσεις δυτικά του νησιού στο σημείο Σελτσούκλου-1».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δες εδω κλασιμο οι μπατσοι!!!!!
Ηταν ανοικτη μια καφετερια και πηγαν τρεις μπατσοι μετα απο καταγγελια και επεσαν επανω σε ενα μπολντιμπιντερα. Αυτος σε ενα διαγωνισμο ειχε ματσουκισει εναν κριτη!!!!!
Δες κλασομεντεν οι μπατσοι!!!!!!!

https://www.zougla.gr/greece/article/apisteftes-skines-se-kafeteria-apiloun-astinomikous---min-pianis-to-oplo-8a-sou-rikso-mpounia

Ανώνυμος είπε...

Με τα τωρινά δεδομένα, μόνο η Κύπρος έχει τα κότσια να διαμαρτυρηθεί στον ΟΗΕ για οποιονδήποτε λόγο. Ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο στον ΟΗΕ, Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή η Αικατερινή Σακελαροπούλου; Αυτό θα ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Ανώνυμος είπε...

Για να δικαιολογήσω το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που είπα, το οποίο είναι βαρύ για κάποιους θα πω τα εξής: Εδώ δεν έχουμε οριοθετήσει ΑΟΖ και συντεταγμένες για τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας- Κύπρου στον ΟΗΕ, θα έχουμε και τα μούτρα να διαμαρτυρηθούμε; Ποιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μίλησε στο ΟΗΕ και υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από τις αποφάσεις του ΟΗΕ σε καμία τον περιπτώσεων(για το κλίμα και την "κλιματική αλλάγη", για παράδειγμα. Κλιματική Αλλαγή, το σύντομο ανέκδοτο, Βρέχει, κλιματική αλλάγη. Χιονίζει, κλιματική αλλάγη. Φυσάει, κλιματική αλλαγή.
Τώρα έχουμε και νέο ανέκδοτο από το ΟΗΕ και την Ύπατη αρμοστία του ΟΗΕ, "Κλιματικοί "πρόσφυγες"". Ήρθαν να αλλάξουν αέρα δηλαδή, σαν τα αποδοτικά πτηνά, μόνο που οι συγκεκριμένοι ήρθαν για να μείνουν. Ευήλια, ευάρη ΕΛΛΑΣ, μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνεται!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ .

Ανώνυμος είπε...

Μερκελ, εχεις πακετο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντιμίρ Πούτιν εξέδωσαν μια σπάνια κοινή ανακοίνωση το Σάββατο,
με την ευκαιρία της ιστορικής συνάντησης των αμερικανικών και των σοβιετικών στρατευμάτων, πριν από 75 χρόνια, στον ποταμό Έλβα της Γερμανίας,
παρουσιάζοντας την προσπάθεια που κατέβαλαν τότε για να την νικήσουν ως παράδειγμα για το πώς μπορούν να συνεργαστούν οι χώρες τους.

Ανώνυμος είπε...

Συναγερμός στην Ολλανδία: Άνθρωποι φαίνεται πως μετέδωσαν τον κορωνοϊό σε ζώα..........

Οι αρχές απέκλεισαν σήμερα δύο εκτροφεία βιζόν στη νότια Ολλανδία, αφού διαπιστώθηκε ότι ορισμένα από τα ζώα ήτα θετικά στον νέο κορωνοϊό και πιθανότατα μολύνθηκαν αφού ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους.........

Admin είπε...

Vin Diesel
Breakfast Care | Free Recipe Blog
Sex Stories Hindi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...