Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Αγωνίζονται οι Λύκοι για το καλό των προβάτων.




Μετά την κατάργηση του χτυπήματος της καμπάνας και τα μεγάφωνα για να μην θιχτούν οι λάθρο πασχαλιάτικα , ο αντίχριστος Χαρδαλιάς είπε  ότι θα υπάρξει κίνδυνος εάν υπάρξει μετακίνηση του Άγιου Φωτός στους δήμους. Όπως είπε επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και του είπα να μην συμβεί κάτι τέτοιο. 
Παρουσίασε ως παράδειγμα το δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης που με τη βοήθεια ενός μεγάλου δικτύου εθελοντών σχεδίαζε το Αναστάσιμο Φως να φτάσει την νύχτα της Ανάστασης σε κάθε σπίτι. Ο Χαρδαλιάς ζήτησε αυτό να μην εφαρμοστεί σε κανένα δήμο.
Δηλαδή τι θέλει ο άθεος μαλάκας ; Να πιστέψουμε ότι με το Άγιο φως θα μεγαλώσουν τα κρούσματα; δεν φταίει όμως αυτός αλλά το μασονο-παπαδαριό που ενδιαφέρεται μόνο για τα ευρωπακέτα.
Από σήμερα στις 18:00 το απόγευμα  σε όλα τα σημεία του εθνικού δικτύου θα διενεργούνται συνεχείς έλεγχοι από την Ελληνική Αστυνομία σε 24ωρη βάση.
Όπως είπε ο ίδιος «εδώ και λίγα λεπτά, στις 18.00, έχει τεθεί σε εφαρμογή ο έλεγχος στα διόδια και στους παράπλευρους δρόμους σε όλη την επικράτεια από και προς τα αστικά κέντρα» και ανακοίνωσε πως «από απόψε το βράδυ, όποιος κάνει υπεραστική μετακίνηση καταχρηστικά και για λόγους αναψυχής, δηλαδή για να πάει στο εξοχικό του, θα τιμωρείται με πρόστιμο 300 ευρώ, αφαίρεση πινακίδων για 60 ημέρες και επιστροφή αυτοκινήτου στη βάση του».
Στα ΚΤΕΛ και τα λιμάνια θα επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων. Εξαίρεση θα υπάρχει μόνο για στρατιωτικούς, υγειονομικούς και υπαλλήλους της πολιτικής προστασίας.
Το επόμενο διάστημα και μέχρι τις 27 Απριλίου, αναστέλλονται οι μετακινήσεις προς και μεταξύ των νησιών από αέρος και θάλασσας. Μόνη εξαίρεση οι μόνιμοι κάτοικοι.
Όσοι αποφασίσουν να φύγουν από την μόνιμη κατοικία τους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι με δική τους ευθύνη, θα μένουν αποκλεισμένοι στα χωριά και μακριά από την εργασία τους. Οι έλεγχοι θα ισχύσουν μέχρι και τις 27 Απριλίου.

Δύο ακόμη άνθρωποι κατέληξαν, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 83, επιβεβαιώθηκαν 52 νέα κρούσματα με το συνολικό αριθμό να φθάνει πλέον στα 1.884.
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ειπε ο Σεριφης; 'ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΝ;
ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΡΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΝΤΗΚΟΝΤΑΕΤΙΑ! ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητσοτακης ανεβασε βιντεο για να μας ευχαριστησει,
Και στα 25 δευτερολεπτα, εεεεε τι περιμενες να δεις; Στο δειχνει και στο τονιζει!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/866533_menoyme-spiti-vgainoyme-nikites-eyharisto-toy-kyriakoy-mitsotakis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...